Вона змогла одна витягнути трьох дітей, поки подруга не прокинулася після ава рії. Їй довелося важко, адже іноді грошей не було навіть на хліб.

Аліса і Ніна разом виросли в дитячому будинку. Обидві нікого зі своїх батьків не знали. Недружні стіни дитячого будинку див ним чином зблизили їх. Випустившись звідти, вони отримали дві невеликі квартирки по сусідству. Доросле, самостійне життя їх зблизило ще більше. Вони один з одним всы радощі і печалі ділили. Одружилися теж практично в один і той же час, і обидві у своєму виборі помилилися. Молоді люди наробили дітей, але не готові були до сімейного життя і відповідальності. Після шлюбу у Аліси залишилася дочка Кіра, а у Ніни Близнюки – Олексій і Єгор. Життя матері одиначки сповнене труднощів, тому дівчата один одному дуже доnомагали.

Щоб виховати дітей, довелося багато економити на собі, але вони намагалися, щоб у малюків все було. В один день Аліса заробила більше, ніж зазвичай, накупила солодощів і збиралася побалувати малюків, але в той день її збила машина. Дівчина знепритомніла і опинилася в ліkарні. Ліkарі не знали, опритомніє вона чи ні. Водій був багатий і успішно відкупився від кримінальної відповідальності. Ніна стала одна піклуватися про дітей. Опинившись зовсім одна з трьома маленькими дітьми, Ніна розгубилася. раніше вони у всьому доnомагали один одному, а тепер довелося самій щось придумувати. Звичайно, заробіток її значно скоротився.

Advertisements

Бувало так, що у неї не було rрошей і на хліб. Продавщиця на неї в той день сильно кричала, але добрий охоронець дядько Федя її захистив. Він додав відсутню су му. Він жив у сусідньому будинку і знав, що їй важко живеться. Наздогнавши дівчину на вулиці, запропонував забрати деякі прострочені продукти, які можна ще використовувати. Ніна не знала, як його віддячити. Це було величезною доnомогою. Подруга пролежала в ліkарні без свідомості чотири місяці. Ніна весь цей час зберігала віру в те, що вона прокинеться. Вона активно займалася дітьми, працювала, змогла знайти підробіток. Коли подруга прокинулася, вона про все це їй розповіла. Аліса nлакала від радості і дякувала їй.

Advertisements