Колиաня дружина чоловіка не дає нам спокою. І маніпулює дітьми, щоб заманити його назад. Але у неї нічого не виходить.

Я втомилася від kолишньої дружини мого чоловіка! Їй трохи більше 30 років, і вона вже не може вийти заміж, тому вона дзвонить йому кожен день! Вона вважає, що я вин на. За доnомогою своїх дітей вона хоче заманити його назад! Вони заявляють, що су мують за ним, і закликають тата повернутися назад додому. Я не руйнувала її сім’ю і не забирала її чоловіка. Так, я знала його як одруженого хлопця, і ми раніше працювали разом, але між нами нічого не було. Потім я дізналася від нього, що він розлучається, так як підозрював дружину в невірності.

Я йому вірю. Так, як то кажуть, я його «прихистила» тоді. Потім він одружився на мені, і ось уже два роки ми живемо разом, а вона все ніяк не заспокоїться. Добре, ну а навіщо-то дітей використовувати? Є шестирічний хлопчик і восьми з половиною річна дівчинка, і вони вже знають, що до чого. Але на її прохання дзвонять і ниють татові по телефону, що су мують за ним, і дівчинка навіть може заnлакати, але, коли з батьком, вони чесно зізнаються, що це мама змусила. І дитячі зустрічі повин ні проходити на її території! Не в нашому будинку, не в парку, а вдома! Вона починає флір тувати з чоловіком навіть при дітях.

Advertisements

Мій чоловік не приводить до нас дітей, а вона відмовляється їх пускати, стверджуючи, що не потрібно пускати дітей в «гніздо розпусти» – типу до мене додому. Одного разу чоловік заснув і відключив звук телефону. Але я побачила, що смартфон безперервно світиться, і на ньому було написано ім’я тієї дами. Я спочатку не відреагувала, потім відповіла на дзвінок, Але мовчала і чую наступне. «Тато, привіт, коли ти до нас приїдеш?»- жалісливо запитала дочка. Коли я почала говорити, дитина розгубилася і передала трубку матері. Та взяла трубку і сказала: «Гей, поклич мого чоловіка!». «Я не знаю, хто ваш чоловік, і його тут немає!» сказала я. Я не проти того, щоб він бачився з дітьми, але не таким чином! Як мені прибрати її з нашого життя?

Advertisements