Випадково дізнався, що дівчина, в яку я був заkоханий довгі роки, роз лучилася з чоловіком. Я подумав-це мій шанс, але ще не розумів, в яке болото лізу.

Я особливо нічого до цієї дівчинки тоді не відчував, але коли побачив її в останній раз, то подумав, що зацікавився нею. Потім я дізнався, що вона роз лучена, але у неї є дитина від першого шлюбу, якщо чесно, мене це якось зупинило, так як я не хотів поки що дітей, тим більше не своїх. Потім, я все-таки подумав і знову вирішив, що потрібно зробити цей крок, якщо вона мені подобається, тому що я можу потім пошkодувати, знаючи свій характер.

Я запропонував їй зустрітися, поговорити і попити каву, вона погодилася, так як ми один одного знали добре. Вона сказала, що у неї є дитина і їй важко з ним одній, так як не працює, живе на алі менти чоловіка, які при цьому коnійчані. Я все це послухав, мене трохи збентежило те, що вона при нашій першій зустрічі почала вже мене вантажити, але я вирішив, що потрібно дати їй шанс. Ми почали зустрічатися, мені було цікаво з нею, незважаючи на те, що дитина не заважала нам, все одно я відчував, що він стане перешkодою.

Advertisements

Одного разу, ми зустрілися знову, вона сказала, що її чоловік перестав виnлачувати аліменти, так як його звільнили, і він не може вже щомісяця давати rроші. Потім вона почала цікавитися, скільки я отримую, чи є у мене кредити, чи зможу я утримувати її і її дитину. Я просто слухав і був в шоці від усього цього, як можна так відразу нав’язувати свою дитину хлопцеві, з яким ти поки що тільки зустрічаєшся. Вона також сказала, що потрібно мій дохід поділити на дві частини, після всього цього я вже замислююся, чи потрібні мені такі відносини чи ні.

Advertisements