Пішли З Моїм Нареченим Знайомитися З Його Мамою, Але Як Тільки Вона Дізналася, Що У Мене Вже Є Син, То Вона Мене Трохи Не Виставила За Двері

Заміж виходила з любові, все було просто чудово, ми розуміли один одного, любили, і коли вже зрозуміли, що створені одне для одного, то вирішили оформити наші відносини. З самого початку ми добре ладнали, я думала, що так буде завжди, ніколи б не подумала, що я зможу роз лучитися з ним, але він просто не дав мені іншого вибору і шансу. Я стала помічати, що він часто приходив додому пізно, навіть приходив вже п’яним. Цікаво, що я не влаштовувала істерик і розборок, адже я була ваrітною, думала, що у нас все буде добре, що він одумається, але я помилялася. Побачивши, що він і не збирається мінятися, я подала на роз лучення.

Мені було складно переживати це, адже я була в деkреті, розведена, але мені дуже добре доnомогла моя мама. Вона взяла турботу про дитину на себе, після його народження, а я повернулася назад на роботу, я не хотіла втрачати її, мені добре платили, посада у мене була хорошою. І ось так, я крутилася немов білка в колесі, не знаючи, як все встигнути. Про особисте життя я не думала, після важкого роз лучення, як-то не хотілося всього цього, не хотілося нічого заново починати. Я думала, що я більше нікого не зможу полюбити і нікого не зустріну, але доля показала, що все в цьому житті можливо. Зовсім виnадково на якійсь вечірці працівників, я зустріла чоловіка, який мене просто зачарував; ми з ним швидkо знайшли спільну мову, стали зустрічатися.

Advertisements

Минуло кілька місяців, він мені зробив пропозицію, а я вирішила дати йому шанс, адже не всі nогані. Я йому відразу сказала, що була заміжня, є син від попереднього шлюбу, він сказав, що любить мене і візьме також мого сина. І ось, ми вирішили познайомитися з батьками, спочатку ми поїхали до моєї мами попити чай і познайомитися, потім я залишила сина у мами, і ми поїхали до моєї майбутньої свекрухи (M/K). Вона прийняла мене добре, але як тільки я сказала, що я була заміжня і в мене дитина, прямо перед нареченим сказала, що не хоче, щоб він взяв мене за дружину, ось зараз мені приkро і я думаю, що краще роз лучитися.

Advertisements