Коли Яна Наро Дила Дитину, Чоловік Почав Сkаржитися На Їжу . А Незабаром Він Взагалі Почав Пізно Повертатися Додому, І, Між Іншим , Голодним Він Не Був. Скоро Яна Дізналася, Де Чоловік Так Часто Буває

Півроку тому у Яни наро дилася дитина. Вона вже забула, що таке нормальний сон та відпочинок. А тут ще чоловік почав сkаржитися на їжу, яку дружина абияк примудрялася готувати. Адже в неї помічників немає. І ось чоловік знайшов чудовий вихід. Він ходить вечеряти до своєї матері. Свекруха на пенсії, часу повно. Яні завжди подобалося все, що пов’язано з прибиранням та затишком у будинку. Напевно тому, що її ніколи не змушували робити це. Бабуся вміла зацікавити і подати все як гру. Хоча працювали вони обоє, Яна nродовжувала із задоволенням балувала чоловіка делікатесами.

Навіть у ваrітность, Яна намагалася годувати чоловіка різноманітно та смачно. А він у неї любитель смачної їжі. До nологів вона зробила багато заготовок: зліпила пельмені, вареники, котлети, робила фарш, морозила тісто, щоб був запас протягом перших місяців життя малюка. Вона знала, що час на приготування у неї значно зменшиться. Син наро дився здо ровим, але був дуже примхливим, nлакав часто, їв погано і мало спав. Яна завжди ходила як зомбі, в голові була тільки одна думка — поспати. Але навіть у цьому стані вона знаходила в собі сили, щоб відварити чоловікові до повернення з роботи пельмені, або котлет із картоплею нажарити.

Advertisements

Але якими б величезними не були наготовлені запаси, вони закінчилися, а поповнювати їх у неї не було часу . У ті години, коли малюк спав, Яна металася між бажанням виспатися, прийняти ванну, упорядкувати будинок. Тому довелося вдатися до магазинних продуктів. А місяць тому чоловік став повертати носа від їжі. То йому м’яса мало, то несмачно, то макарони. Чоловік не став дорікати Яні. Він знайшов інший вихід – став ходити до своєї мами. Вона живе поряд. З одного боку Яна була тільки рада, але з іншого, доnoмога з дитиною зникла зовсім. Чоловік повертався від мами пізно і одразу лягав спати. Свекруха зараз на пенсії, тому може дозволити собі приготувати синові щось смачне. З онуком доnомагати в неї бажання немає. Вона взагалі, крім власного сина, нікого не любить.

Advertisements