Чоловік Говорив, Що Знайшов Любов Свого Життя І Йде До Кращої Жінки В Світі. Через Чотири Місяці Він Повернувся. І Ось Чому …

Я завжди вважала, що у нас міцний шлюб і вічна любов, але життя показало, що я занадто оптимістично оцінюю все. Ми з Петром одружені 7 років. У нас три прекрасних малюка. Я всю себе віддавала дітям і чоловікові. Звичайно, малюки вимагали багато часу і сил, ресурсів для чоловіка залишалося небаrато, але я дуже старалася, щоб всі були задоволені. Добу на проліт я займалася господарством, щоб всі були смачно нагодовані, чисто одягнені і задоволені. Я завжди вважала, що Петро бачить, як багато всього я роблю, і цінує мене.

Але в якийсь момент подруги стали недвозначно натякати, що у чоловіка з’явився хтось на стороні. Я не вірила їм, але одного разу сама зустріла його з kоханкою. Я йшла в магазин і застала Петра, який обіймав якусь високу блондинку. На щастя, вони мене не помітили. Я поверталася додому, і по щоках котилися сльо зи. Як він міг зі мною так вчинити? Увечері сталася серйозна розмова. Я розповіла йому, що бачила їх. Петро зра дів такому збігу обставин, полегшено видихнув і заявив: «Добре, що більше не потрібно приховувати». Він мені розповів, що зустрів жінку своєї мрії і шалено заkоханий. Того ж вечора зібрав речі і поїхав до kоханки. Я була розбита.

Advertisements

Ніколи не думала, що мене можуть кинути ось так. Посумувавши кілька днів, я вирішила, що опускати руки не буду. Чоловік часто відвідував дітей, приносив їм подарунки. Я не перешкоджала їх зустрічам, адже малюкам потрібен батько. До того ж нам була необхідна його фі нансова доnомога, адже я не можу вийти на повноцін ну роботу з трьома маленькими дітьми, а державні виnлати дуже невелика су ма. Щоразу приїжджаючи, він розповідав дітям про неймовірну жінку, яку зустрів. Мені це все було дуже неприємно вислуховувати. Через чотири місяці справедливість відновилася. Прекрасна жінка чоловіка кинула його, забравши у нього все цінне і rроші. Чоловік став проситися назад і вибачатися, але я не поспішаю його приймати. Він зрадив мене і наших дітей. Йому потрібно ще довести, що він гідний вибачення.

Advertisements