Мені Довелося Рано Подорослішати, Адже Сестра Залишила На Мені Свою Тримісячну Доньку Та Поїхала, Залишивши Прощальний Лист. Але Те, Як Мене Відповіла Та Сама Дочка, Змусило Пошkодувати Про Те, Що Я Робила Для Неї.

Сестра залишила немовля та поїхала. Мати стала опікуном дитини, адже було очевидно, що Ліза не планує повертатися. Хлопець мене покинув, коли він дізнався, що я взяла на себе виховання дитину сестри. Я замінила Арині матір. Особисте життя у мене не складалося. Я весь свій вільний час та сили віддавала племінниці. Вона навіть мамою мене називала. Коли Арині виповнилося 17 років, сестра з’явилася на горизонті.

Вона приманила Арину дороrими гаджетами, і та переїхала до неї, наостанок мені заявивши, що я їй зіпсувала життя. Вона хотіла жити баrатим життям, а зарnлата у мене невелика. Ця подія вибила мене з колії. Я проплакала три дні і зовсім зневірилася. Арина була головною цінністю мого життя. На роботі помітили, що в мене щось трапилося. Начальник намагався потішити і запросив разом кудись сходити. Потім ми почали часто проводити час разом. Наші зустрічі мені трохи покращили настрій. Незабаром ми дуже зблизилися, я почала залишатися в нього на ніч. Через три місяці я відчула нездужання та з’ясувала, що ваrітна. Це стало для мене цілковитою несподіванкою.

Advertisements

Олег, дізнавшись, що я чекаю від нього дитини, зробив мені пропозицію. Я почувала себе героїнею казки. Нарешті всі мої мрії почали збуватися. У мене буде чоловік, і я стану мамою! Минуло півроку. Якось відривши двері, я побачила на порозі сестру з немовлям на руках та Арину. Виявилося, що її чоловік потребував донора, тому сестра згадала про свою дочку, але Арина не підійшла. Немовля на її руках було результатом зради. Чоловік, дізнавшись про це, виставив їх із дому. Вони опинилися на вулиці без засобів для існування. Подивившись на цю безрадісну компанію, я без докорів сумління зачинила перед ними двері. Я втомилася жити за ради інших, втомилася від зрад.

Advertisements