Мати Мене Кинула На Бабусю, А Сама Поїхала В Місто. А Після Смер Ті Бабусі Для Мене Почалося Справжнє Пеkло…

Моя мама рано заваrітніла, якби не бабуся, вона б позбулася дитини. Їй було 17. Навіть мати не знає від кого заваrітніла, тому у мене немає ніяких відомостей про батька. Мати, кілька місяців погодувавши мене rрудьми, залишила у бабусі з дідом і поїхала в місто. Я жила в селі. Дідусь і бабуся добре про мене дбали, але мені завжди не вистачало материнської любові. Вона приїжджала тільки на мій день народження. Автобус приїжджав ближче до середини дня, але я з раннього ранку стояла біля зупинки, чекаючи її. Бабуся витирала сльози, спостерігаючи за мною. Вона вмовляла мене чекати вдома, але я не погоджувалася. Коли вона приїжджала, то поводилася так, ніби ми і не роз лучалися.

Привозила простенькі подарунки, але для мене найважливішим все одно залишався її приїзд. До кінця дня вона напивалася і починала kонфліктувати з бабусею. Казала, що та їй життя зіпсувала. Я не звертала на ці сварки ніякої уваги, сидячи в куточку кімнати, думала про те, що вона скоро знову поїде на цілий рік. Коли мені виповнилося 12, бабусі і дідусі майже одночасно не стало. Їх будинок nродали, а мене переселили до двоюрідної тітки. Там моє життя було доволі сумним. Її син мене постійно безкарно задирав. Але найскладнішим для мене був випускний рік школи. Я готувалася до вступу в Інститут. У село приїхала мама, життя у неї в місті не склалося, і вона вирішила себе зовсім занапастити в п’яному угарі.

Advertisements

Вона знайшла в тітці товаришку по чарці. Вони часто пиячили і будинок перетворився на бардак. У той період ми з братом навіть об’єдналися, щоб якось протистояти цьому безумству. У вересні цей kошмар закінчився. Я поступила і поїхала в гуртожиток. Пізніше мені стало відомо, що мати наро дила другу дитину. Так у мене з’явився молодший братик. Народження дитини не змусило її переглянути свій спосіб життя. Зараз я вже і сама заміжня. Я розповіла чоловікові історію своєї сім’ї не прикрашаючи. Він поставився з розумінням і навіть не проти, що мати іноді до нас приїжджає. Під час її візитів у нас вдома сухий заkон. Найдивніше те, що я не відчуваю до матері ненависті або неприязні. Вона була, але це було якимось епізодичним явищем. Мені просто хочеться, щоб у нас були хороші відносини. Хочеться заповнити ту любов, якої так не вистачало в дитинстві.

Advertisements