Я Позичила Мою Улюблену Сукню Найкращій Подрузі. Через Два Дні Вона Повернула Мені Сукню. І Як Ви Вважаєте, Що Я Знайшла На Сукні?

З дитинства я не любила ділитися зі своїми речами з іншими, тому я досі намагаюся нікому нічого не позичати. Я в сім’ї була єдиною дитиною, мабуть, звідти у мене ці звички. Але я ніколи не почувалася самотньою, адже з дитинства у мене була близька подруга, Алла. Ми завжди підтримували одне одного, у складних ситуаціях завжди доnомагали. Коли я виходила заміж, Алла була головною подружкою нареченої. Незабаром вона теж вийшла заміж. І вгадайте, хто була подружкою нареченої? Незважаючи на те, що різниця між нашими весіллями чотири роки, ми з подругою заваrітніли і наро дили приблиз но в один і той же час, і стали для дітей хрещеними.

Так, з Аллою у нас цікава дружба, ми майже як рідні. Алла добре знала мене, мої звички, мабуть, тому ніколи нічого не позичала. Але недавно вона повідомила мені, що збирається на корпоратив, де дрес-код зелений. Їхній шеф був трохи див ним, і любив такі речі. А також у нього був такий складний і примхливий характер, що він міг би легко звільнити того, хто прийшов би на корпоратив не в зеленому. Тому подруга попросила у мене таку сукню, адже мала фі нансові труднощі. Вона дозволити собі не могла і таку сукню, і щоб її звільнили через сукню.

Advertisements

У мене була одна сукня, яка підходила до цих вимог. Ми з Аллою були одного і того ж розміру, тому моя сукня ідеально сіла на її фігуру. Загалом, для Алли я зробила виняток і позичила це плаття їй. Я була впевнена, що все буде гаразд. Через два дні вона повернула мені сукню. І як ви вважаєте, що я знайшла на сукні? Так, пляма, не маленька. Я запитала у подруги, що це, а вона мені відповідає, мовляв, жодної плями там не було, і я просто шукаю причину, щоб nосваритися. Ми влаштували сkандал, потім кожна пішла додому. Я була така зла на неї. Я все розумію, корпоратив все ж таки був, може і пляма з’явитися на сукні, але її можна було ввести, хоча б постаратися. Ось зараз розумієте, що я маю рацію, коли не позичаю нікому нічого. Якщо рідна тобі людина так ставиться до твоїх речей, як з ними будуть поводитися чужі?

Advertisements