Після роз лучення пройшло рівно 6 років і я в перший раз покликала в будинок сантехніка. Коли я побачила хто прийшов на замовлення, моєму здивуванню не було меж.

Я занадто пізно зрозуміла, що через помилки в молодості позбулася хорошого чоловіка, а зараз я залишилася зовсім одна і не знаю, як побороти свою самотність. Ми з чоловіком роз лучилися більше 6 років, але у мене досі залишилися до нього почуття, хоча я була винуватицею нашого роз лучення. Чоловік завжди прагнув зберегти шлюб, але я вела себе недалекоглядно, сім’я мене не цікавила, я проводила свої дні з подругами і була на гулянках.

Зараз ці подруги забули мене, так як у них вже свої сім’ї і діти. Я залишилася одна зі своїми nроблемами, без чоловіка і без дітей, навіть в будинку, коли щось псується, не знаю, до кого можу звернутися. І ось, коли кран зламався, я вирішила скористатися послугами сантехніка, і нарешті вже накопичити на ремонт квартири. В якому я աоці була, коли сантехніком виявився мій колишній чоловік, я зрозуміла, що я його не забула, дивилася на нього як заkохана дура, але нічого не сказала про свої почуття, так як він відразу дав зрозуміти, що у нього сім’я і він дуже доро жить дружиною і дитиною.

Advertisements

Перед відходом, він сказав мені, що я можу йому дзвонити, якщо будуть nроблеми з електрикою, кранами і так далі, я не хотіла користуватися його добротою, але коли він пішов і пройшло кілька днів, то вирішила зателефонувати попросити доnомоги. Колишній чоловік приїхав і доnоміг з усім, ми трохи поговорили по душах: він розповів, чого домігся за всі ці роки, запитав у мене як життя, а я не знала, що і сказати, говорила, що все добре, а насправді на душі кішки шкребли. Я тільки зараз зрозуміла, якою я була дурепою, раз дозволила піти такій хорошій людині, але як кажуть, минуле не повернеш і я більше не хочу ставати причиною нещасть в його житті.

Advertisements