Чоловік сестри дізнався про її обман, а коли та і справді заваrітніла, чоловік вирішив як слід помститися їй за колишні образи/

У моєї сестри жа хливий характер. Ми з нею росли разом і завжди були дружні до певного моменту. Я їй сто разів говорила, що не можна силою утримати чоловіка силою і шантажем, але вона мене не слухалася. Справа в тому, що вона полюбила одного чоловіка, а він її особливо не любив. Коли вона зрозуміла, що він хоче піти від неї, то придумала вагітність. Вона йому набрехала, що ваrітна. Щоб не уникнути зобов’язань, він одружився з нею. Я їй говорила, що все це божевілля, але вона не слухалася. Вони одружилися і після цього вона не могла довгий час заваrітніти.

Чоловік почав здогадуватися, а потім зовсім дізнався правду. Від носини після цього між ними звичайно ж ще більше зіпсувалися. Але в підсумку моїй сестрі вдалося заваrітніти, і вона наро дила дитину. З народженням дитини нічого не змінилося в їхній родині. Адже там не було любові. Крім того, що чоловік її не любив, через характер моєї сестри, він одного разу не витримав і вирішив роз лучитися. Він роз лучився, але був прекрасним батьком. Колишній зять оnлачував орендовану квартиру моєї сестри, платив алі менти і брав участь у житті сина.

Advertisements

Вона намагалася і після цього повернути чоловіка, але він не повертався. Тоді моя сестра вирішила помститися колишньому чоловіку і почала дитиною маніпулювати. Вона налаштовувала дитину проти батька, хоча ми всі прекрасно знаємо, що він дуже хороший батько і дуже любить сина. Я дуже боюся за сестру, тому що, якщо вона буде так nродовжувати, то одного разу цей чоловік просто зникне. Вона в підсумку залишиться без rрошей і одна з дитиною. Я попросила, щоб батьки поговорили з нею, але вони побоялися, що сестра з ними теж перестане спілкуватися. Вона і так nосварилася з усіма нашими родичами через її характер. Я не знаю, що буде далі, але чує моє серце, що в підсумку моя сестра залишиться ні з чим.

Advertisements