Нещодавно я вирішила заїхати батьківський дім, щоб забрати свої старий книги. Замість сестри двері відкрив якийсь чоловік у трусах. Я втратила дар мови, коли дізналася хто він

Мій батько рано заrинув, але його батьки віддали моїй мамі квартиру, тому що вона залишилася вдо вою з дитиною на руках. Ми з мамою жили непогано, вона працювала, а я добре вчилася в школі. Коли мені виповнилося 12 років, то у мами з’явився якийсь чоловік. Він став жити з нами, але вітчимом я його не вважала, він мені абсолютно не подобався, і не дарма. Тому що, коли мама дізналася, що ваrітна від нього, то чоловік зник. Мама наро дила ще одну дівчинку, назвала її Настею. З-за того, що у мене з’явилася сестра, у мами збільшилися витрати, вона більше не могла оплачувати мою художню школу, тим більше купувати дорогі фарби і т. д.

До того ж, потрібно було, щоб хтось слідкував за молодшою сестрою, поки мама на роботі. Одним словом, Настя зіnсувала мені все дитинство. У мене з нею стосунки не склалися відразу, як і з її татусем. Коли я закінчила навчання, вдало вийшла заміж. Я відразу переїхала до свого чоловіка жити. А через якийсь час і мама вийшла заміж за дуже хорошу людину, він був професором в університеті. У всіх життя складалося добре. Але ось днями я вирішила заїхати додому, потрібно було забрати старі книги. Мені двері відкрив якийсь чоловік у тру сах.

Advertisements

-А ви повинно бути сестра Насті. -А ви хто такий? Я зараз викличу nоліцію! Але тут з кімнати вибігла Настя і стала мене заспокоювати. Як з’ясувалося, це її новий залицяльник. Я просто слів підібрати не можу, на скільки я обурена. Настя в свої 22 роки живе одна в квартирі, яку залишили мені саме мої бабуся з дідусем. Так вона ще має наха бство туди мужиків водити. Я відразу подзвонила мамі, але виявилося, що мама про все знає. Сказала мені, що Настя вже доросла, а ми своє особисте життя вже налагодили, нехай вона теж намагається. Але мені дуже nрикро, тим більше, що квартира тільки моя.

Advertisements