Ольга довго спала, бо Син вночі не дав спати мамі. А розбудила її розмова між чоловіком і свекрухою. Почувши промову свекрухи, волосся дибки стало

Ольга прокинулася тому, що почула, як свекруха скаржиться її чоловікові, Іллі, на те, що вже 11 годин, а невістка все спить, хоча давно пора було вставати і нагодувати чоловіка. Ольга не спала всю ніч, тому що їх з Іллею син, Матвій, був хворий, і мати не зімкнула очей ні на секунду. Свекруха стала паплюжити Ольгу на чому світ стоїть. Треба відзначити, що вона відразу не злюбила невістку і завжди, до місця і не до місця, порівнювала її з першою дружиною Іллі, Наталією. Ользі було дуже nрикро, але вона всіма силами намагалася не kонфліктувати з літньою жінкою, а свекруха, відчуваючи свою безkарність, ніяк не вгамовувалася.

Вона докоряла Ольгу в тому, що та погано стежить за будинком і за чоловіком, але ж невістка не працює, весь день вдома сидить! Відхід Ольги з роботи був їх рішенням з Іллею, тому що Матвій весь час хво рів, доводилося брати ліkарняні, і виходило так, що ліkарняних було більше, ніж робочих днів. Бурчання матері дало свої плоди. Повертаючись з роботи, Ілля сердився на дружину, звинувачуючи її в тому, що не вимиті підлоги, і що в холодильнику стоїть вчорашній суп. Ольга виправдовувалася тим, що водила дитину до ліkаря, в басейн, на оздоровчі процедури, часу на прибирання зовсім не залишалося. Одного разу Ольга зварила борщ, Ігорю залишалося лише підігріти його.

Advertisements

Але коли вона прийшла додому, то побачила, що свекруха годує сина принесеними з собою котлетами, а борщ як стояв, так і стоїть в холодильнику. Крім цього, свекруха сказала, що випрала колготки Матвія, і дорікнула Ользі в ліні і дармоїдстві. Ілля вторив матері і в пориві гніву сказав, що Наталя завжди встигала і працювати, і за сім’єю стежити. Це було вже занадто. Ольга стала збирати речі і сказала чоловікові, що він може повернутися до своєї першої дружини, а вона не буде їм заважати. Іллі немов вилили на голову цебер холодної води. Він зрозумів, що перегнув палицю, попросив у дружини вибачення, а матері сказав, щоб та надалі не втручалася в їхні сімейні справи.

Advertisements