Оксана зайшла в спальню, зняла з ліжка покривало і застигла на місці. На ліжку була нова постільна білизна. Коли вона лягла в ліжко, відчула аромат жіночих парфумів, яких у неї не було

Тетяна та Оксана дружили ще зі школи. Оксана завжди мріяла про міцну сім’ю і турботливого чоловіка. А Тетяну завжди цікавили спонтанні знайомства і галасливі вечірки. Тільки потім дівчина усвідомила, що була не зовсім права. Тані захотілося мати надійного чоловіка поруч. А до цього часу всі її залицяльники вже розбіглися. На той момент Оксана вже була одружена з Петею. Жили подружжя щасливо, ростили сина. Тетяна почала сильно заздрити подрузі. Тоді вона і вирішила, що відведе у неї чоловіка. Одного разу спеціально Таня з’явилася до них додому, коли Оксана була на роботі. Так і почалися підступні витівки колись кращої подруги Оксани. Зустрічі Петра і Тетяни тривали вже більше року.

Одного разу Таня знову прийшла до Петра, коли Оксана була на нічній зміні. Петя спеціально поміняв постільну білизну на нову. А сина Олексія залишив у тещі, збрехавши, що буде працювати допізна. На наступний ранок Тетяна повинна була піти раніше, щоб Оксана не застала їх. Але вони проспали, і Тетяна ледве встигла вибігти з квартири. Оксана прийшла з роботи втомлена. — Привіт! — у коридорі стояв її чоловік. — Я так втомилася, — обнявши чоловіка, сказала Оксана. — Нічого, зараз виспишся – Петро байдуже поплескав дружині по плечу. Оксана зайшла в спальню, зняла з ліжка покривало і застигла на місці. — Петя, у нас що, нова постільна білизна? — запитала вона. – Так… це подарунок тобі…

Advertisements

— Петро був розгублений. Жінка лягла в ліжко, обняла за звичкою подушку і раптом відчула аромат жіночих парфумів. Оксана різко сіла — таких духів у неї не було. Вона раптом згадала, що Петя, останнім часом, став вести себе якось дивно і байдуже до неї. Чоловік чіплявся до всього: до того, як дружина готує, як вона одягається, що говорить. Вона почала підозрювати чоловіка в зраді. Наступного ранку Оксана вирішила поділитися з близькою подругою своїми підозрами і поїхала до Тетяни. На подив Оксани, подруга почала вмовляти її, щоб вона кинула чоловіка, твердила, що чоловік їй точно зраджує, навіть запропонувала, простежити за ним.

Оксана не була впевнена, що це гарна ідея. Але наступного дня, коли чоловік вирішив піти на роботу в неділю, Оксана не витримала. Вона вийшла з дому і пішла за ним. Природно, на роботу чоловік не поїхав. Оксана застала його зі своєю близькою подругою. Вона дуже важко перенесла зраду подруги і зраду чоловіка. Уже рік Оксана щасливо жила в розлученні і ростила сина. А нещодавно дізналася від своєї матері, що Тетяна і Петро одружилися, але не все у них йшло так гладко. У їхній родині все йде до розлучення.

Advertisements