Я отримала дзвінок від незнайомої жінки, яка сказала, що чоловік зараз не у відрядженні, а з нею. Я вирішила провчити її

Чорт. Спека. Ненавиджу. — Ганно Анатоліївно, а можна ми побігаємо у дворі? — Ні! Гаркнула якось занадто грубо. Ну вже вибачте, погода не розташовує до люб’язностей. Знехотя відкрила одне око. Відразу натрапила на двох жалібних, дитина надула губи, а слідом ще дюжина губ маленьких надулася. Чорт. Працювати в дитячому садку прикольно, але не влітку. Дітям на спеку плювати, вони рухатися люблять. А я вми раю як викинутий на берег дельфін. Ну або кит, коротше, як будь-яка тварюка до цього непристосована. — Давайте краще книжку почитаємо! — Не хочемо книжку! — закричав малюк, заплющивши очі. — Хочемо гуляти! Бігати! Грати! Знаєте, що може бути гірше спеки? Спека в купі з дитячою істерикою. Його інші дитячі голоси підтримали. Ох вже ці дрібні революціонери.

Що це за непокора авторитету з малих років? Мимоволі вирвався втомлене зітхання. -Добре… Випустила малюків у двір. Знайшла приємну тінь, щоб перед очима були, але при цьому уникнути прямих сонячних променів. Вже представила як в м’якому кріслі розтечуся, а тут телефон подзвонив. Скинула незнайомий номер, але абонент був чортовськи нав’язливим. — Чого треба?! — А твій чоловік тобі зра джує. Він не у відрядженні, а у мене сьогодні. Знаєш, чим ми займемося? Ти повинна здогадуватися-в голосі жінки дзвеніли звитяжні нотки. — Жінка, не дзвоніть мені більше. Ідіть займатися своїми справами, не ставлячи мене до відома. І скинула трубку. Як мені можна змінювати чоловік, якщо у мене його немає? Дурниця якась. Номером помилилася дамочка.

Advertisements

Фиркнувши. Дзвонять тут всякі. На що вона розраховує? Сім’ю чиюсь зруй нувати хоче. Господи, чого жінкам ось спокійно не живеться? Заведуть романи з одруженими всякими, потім ще інтриги всякі будують, сім’я руй нують. Дуреnи, одним словом. Дамочка в своїх задумах була наполеглива. Ще рази два подзвонила. На третій я вирішила її провчити. Відмінний кандидат на те, щоб свій поrаний настрій вилити на неї, краще не придумаєш. — Ти, здається, мене не зрозуміла. Твій чоловік, зараз у мене, і ми плануємо бурхливу ніч! — Письмово? — Що?!- сторопіла співрозмовниця.

— Письмово плануєте? Раджу записувати в окремий блокнот по пунктах, щоб нічого не забути і вийшло дійсно бурхливо, і починати раджу з nози наїз ниці. Це епічно. Мій чоловік взагалі це любить, якщо що. Запанувала пауза. — Ти нормальна?! Він тобі зра джує! Він каву до мене ходить пити. — Чудово, то-то я думаю, що менше грошей на каву витрачаю. Може ти ще на вечерю його залишиш? Мені готувати лінь. А те, що змі нює, це не страաно. Зміни в природі-це нормально. У нас якраз шлюбний договір. Все майно мені залишиться-в разі його зра ди. Відмінна змі на в моєму житті! Вже записала наш з тобою діалог на диктофон, щоб факт зра ди легко було підтвердити в су ді. Бувай! Про позу наїз ниці не забудь! І вимкнула. По обличчю розповзалася єхидна посмішка, а настрій став кращим. Ну а що? Навіщо в чужі сім’я лізти.

Advertisements