Одного разу, коли я була вже на 4-му курсі, мені подзвонила бабуся і зви нуватила в тому, що тато завів коханку. Спочатку я не розуміла, що відбувається, але коли повернулася додому, все стало ясно

Мені було чотирнадцять, коли народився мій братик. Я тоді стала відчувати брак маминої любові, турботи і уваги. У батька були такі ж почуття. Так, братик вимагав багато уваги, я це розуміла, але ігнорувати нас теж не можна було. Раніше на мої збори в школу ходили обоє батьків, а зараз тільки батько. Ми з татом стали дуже близькі. Я розповідала йому все, він став мені хорошим другом. Я бачила, що мої подруги проводять час зі своїми мамами, гуляють разом, ходять в кіно, а я заздрила їм, адже кожен раз, коли я кликала маму кудись, щоб хоч на годину побути з нею наодинці, вона говорила: «Кіно ми і вдома можемо дивитися. Піцу можна замовити». Татова мама жила разом з нами, а мамина мама жила через дорогу. Вони дуже любили молодшого онука і завжди були раді проводити з ним час.

Тобто, у мами було багато варіантів приділити мені час, але вона була зайнята тільки братом. Возила його на гуртки, на різні секції. Мені потрібно було вже вибирати ВУЗ, але цим займався тільки тато. Після школи ми часто їхали обідати разом, ввечері проводили годину в тренажерному залі, грали разом в приставку. Наша сім’я перестала бути одним цілим. Я часто бувала у бабусі. Вона говорила мені, що не рада, що я проводжу з татом так багато часу. Я говорила їй, що мама сама не хоче провести зі мною час, але вона продовжувала мене дорікати. Незабаром я переїхала в інше місто вчитися. У Моїх з батьками відносинах нічого не змінилося, а ось відносини між батьками, здається, зіпсувалися. Бабуся дзвонила мені і скаржилася, що тато поrаний чоловік і нікчемний батько, а я веліла їй не втручатися в їхні стосунки.

Advertisements

В останній раз, коли я приїхала додому, мама стала приділяти мені увагу. Брат подорослішав, і вона, напевно, стала сумувати за мною. Але, приїхавши, я ставала свідком поганих відносин батьків, тому приїжджала все рідше. Одного разу, коли я була вже на 4-му курсі, подзвонила мені бабуся і стала зви нувачувати мене. Я нічого не розуміла, поки не подзвонив батько і не зізнався, що незабаром після мого переїзду він завів kоханку. Він говорив, що відчував себе самотньо. Я дуже образилася на тата, незважаючи на те, що у нас з мамою були не найкращі стосунки, вона цього не заслуговувала. Бабусі здавалося, що я знаю про все це, і так як приховувала, значить — схвалювала. Вона налаштувала всіх наших родичів проти мене, і тепер всі мене нена видять. Мама з татом розлу чилися. Ми стали жити з мамою і братом разом, а тато з бабусею, адже розлу чився з kоханкою. Зараз у мене з обома батьками однаково хороші стосунки.

Advertisements