Завдяки своїй дружині, я дізнався, що людина може спати 3 години, працювати на двох роботах, ростити дитину і підтримувати чистоту в квартирі.

Я безмежно вдячний своїй дружині. Завдяки їй я навчився всьому. Наприклад, я відмінно знаю назви всіх ліkів, тому що моя дружина не ходила в аnтеку. Я навчився шити, тому що вона не хотіла зшити плюшевого ведмедика. Я навчився готувати, тому що моя дружина втомлювалася і не хотіла готувати. Хоча, коли я жив один, я харчувався одними пельменями. А зараз я роблю вареники і печу торти. Я знаю, що чоловіки таке не роблять, але ось я навчився завдяки своїй коханій дружині. Завдяки дружині я знаю тепер всі закони, так як вона на кілька днів пропадала, а потім я її знаходив в nоліцейській дільниці.

Всі її гулянки закінчувалися якоюсь значною подією. Завдяки дружині я знаю, що людина може встигнути спати всього 3 години, працювати на двох роботах, готувати, прати, прибирати. Велике спасибі їй, що я всьому цьому навчився. Але найбільше я вдячний їй за те, що вона мене кинула і пішла. Ми з моєю донькою будемо жити спокійно. Я буду нормально спати. Буду менше готувати. Не буду вдома сидіти, нер вувати, хвилюватися і думати, що вже 3-ий день, як дружини моєї немає вдома. Не буду всю ніч ходити по барах і шукати її.

Advertisements

За її словами, вона народжена, щоб насолоджуватися життям, а сім’я і побут – це не для неї. Тепер вона вільна людина і може робити те, що хоче. А я люблю свою дитину, сім’ю і будинок. Я думаю, незабаром ми знайдемо собі маму, яка теж буде любити сімейні турботи, а не нічні гулянки. Адже я тепер досвідчений чоловік і будь-яка адекватна жінка буде зі мною щаслива. Тепер потрібно сподіватися на удачу і знайти в цей раз нормальну жінку, яка хоча б буде вдома ночувати. Я сподіваюся, такі ще залишилися.

Advertisements