Діана з чоловіком куnили своїй доньці квартиру. Але через кілька днів мама подзвонила Діані і почала ганьбити її.

Діана з чоловіком куnили своїй доньці квартиру. На радощах, вона розповіла про поkупку, тільки, близьким родичам. Одна з них була її мати, яка давно знала про їхнє рішення. — Діано, я, звичайно, рада, що ви для Ганнусі квартиру куnили, тільки навіщо себе так вести? Ви ж прекрасно знаєте, що не у всіх є така можливість? Навіщо ти хвалишся, кажеш, що » ось ми купили, а багато хто, ось неправильно роблять, коли дітям не куnують нерухомість». Діана довго не могла зрозуміти, хто це міг сказати її матері. Жінка толком ні з ким і не обговорювала свою поkупку, але таке сказати, вона точно не могла. Найприкріше, що її рідна мати в це вірила. Жінці довго довелося переконувати матір, що це не правда і такого не було.

Буквально з такою ж претензією через три дні подзвонив батько Діани. — І ти туди ж, звідки ви це берете? З мамою обговорив чи що? — Так, я не повірив, вирішив відразу тобі розповісти. Мені це сестра твоя передала. Діана була налаштована рішуче, хотіла з’ясувати, хто міг поширювати таку нісенітницю. Вона подзвонила своїй матері, вона у неї джерело знайомих пліткарів. Це виявилася тітка Людка. Найдивніше було те, що цю тітку, вона і не так часто бачила — раз на рік, де доведеться. Перекинеться з нею двома словами і йде далі. Жінка згадала, що в той день, коли вони з чоловіком, офор мили квартиру.

Advertisements

Вона йшла по вулиці, зустріла цю тітку і поділилася з нею новиною, але нікого вона не присоромила, як та всім говорить. Вона зважилася подзвонити їй. — Ось ти ж сама знаєш, що я живу в однушці, що не можу дозволити своїм дочкам квартиру. Навіщо ти хвалилася переді мною? Чого прийшла і дорікала мені? — заявила ця Людка. — Я вас не дорікала. І не говорила » ось ми куnили, а багато, ось неправильно роблять, коли дітям не куnують нерухомість». Якщо моя покупка вас так зачепила, вибачте. — Мені так прикро, могли б і доnомогти. — Чим? — Фінансово. У kупівлі житла. — До побачення. — сказала Діана і поклала трубку. Вона була в подиві від нахабства тітки, адже вони, так довго відкладали на поkупку квартири.

Advertisements