Побачивши свого обранця, моя мама розnлакалася. Коли дізналася причину, мурашки по шкірі бігали.

Моя мама ніколи не любила мого батька. Я завжди це помічала, та й мій тато теж. Але всі робили вигляд, що все добре і всі щасливі. Батьки ніколи не сва рилися, вони поважали один одного, але любові не було у нас в родині ніколи. У цьому переконалася, коли привела свого хлопця знайомити з батьками. Мама покликала мене на кухню і запитала, чи точно я люблю свого хлопця. Я спочатку не зрозуміла, але потім зібралася, сказала, що люблю. Мама розnлакалася і розповіла свою історію. Справа в тому, що у них в селі жив один хлопець.

Коли мама вперше побачила його, відразу закохалася. Але цей хлопець не робив перший крок, тому що боявся зізнаватися в своїх почуттях. А мамі не дозволяла гордість. Вона довго чекала, робила натяки, але він ніяк не зізнавався. Тоді вона вирішила його покликати на побачення, зізнатися в почуттях. Але, на жаль, цей хлопець був з друзями біля річки. Вони щось святкували, випивали, і там була одна дівчина, дуже смілива, яка любила його. Коли хлопець вже був напідпитку, вона потягла його в ліс, а потім повернулася в розірваному одязі, сказала, що він намагався поглумитися. Звичайно, ніхто не вірив.

Advertisements

Батьки цього хлопця були пристойними людьми і змусили його одружитися з нею. Йому нічого не залишалося, і він погодився. Мама важко це пережила, їй було бо ляче дивитися, як чоловік, якого вона любила, живе з іншою. Через 3 роки він знайшов маму і написав листа, що завжди любив тільки її, і навіть зараз свою дружину він не любить. Мама теж його любила, але в той момент його дружина ходила вже вагітна, а мені вже був рік. Мама все це розповіла і попросила, щоб я гарненько подумала, перш ніж зробити вибір, остаточно переконалася, що я дійсно люблю цю людину. Щоб потім не страждати через неправильний вибір…

Advertisements