Аліна до цього моменту не сприймала Артема серйозно. Вона навіть не мріяла почути такі слова.

На дні народження Бориса вони грали у фанти. Він сам придумав грати в цю гру, щоб узяли участь усі, і він зміг оригінально зробити kоханій дівчині, Аліні, пропозицію. Вони зустрічалися вже рік, і він думав, що у їхніх стосунках усе ясно. Потрібно було зробити кільце з паперу, таємно передати одній з дівчат, і коли вона виявить її, зробити їй пропозицію. Він начебто все запланував. Але сталося так, що пропозицію їй зробив інший, Артем, котрий теж любив Аліну. — Аліна, я тебе давно люблю! І ось у мене з’явився шанс зробити тобі пропозицію.

Я впевнений, що це доля. Виходь за мене! Це була гра, і за її правилами вона мала погоджуватися. На всю цю сцену дивився Борис. Звичайно, він був незадоволений, але мовчав і не діяв. Після гри Аліна підійшла до нього. Він був n’яний і вчинив сkандал. Вона не розуміла причини цього, бо навіть не підозрювала, що все по-справжньому. Коли поведінка Бориса вийшла з-під контролю, усі пішли. Артем проводжав Аліну додому. -Слухай, ти й справді згодна вийти за мене заміж? — Це ж була гра, — відповіла вона. Він зупинився і з надією глянув на неї. — Чи не гра? — Запитала вона і стала сумніватися. – Якщо не гра, то виходить, все, що ти сказав у до пропозиції правда. -Так, Аліна.

Advertisements

Я давно люблю тебе з першої нашої зустрічі. — Тобто це була справжня пропозиція? А як же Борис? Ми ж із ним у стосунках, і ти про це знав із самого початку. — Так, знав. Тож намагався триматися від тебе подалі. Але минуло вже довгий час, він мав багато шансів робити тобі пропозицію, але не зробив. А тут у мене з’явився єдиний шанс, і я ним скористався. — Почекай… Так виходить… Вона все зрозуміла, чому Борис затіяв цю гру, і чому так сердився після пропозиції Артема. А також зрозуміла, що Артем має рацію на рахунок Бориса. Артем не хотів квапити дівчину і запропонував для початку просто зустрічатися. — Зараз я не в змозі щось вирішити. Пробач. А погодилася лише тому, що думала, що то гра.

Наступного дня Аліна зателефонувала до Бориса і довго пояснювала ситуацію. Вони мали складну розмову. Вона вирішила сама зробити йому пропозицію, щоб він відчув себе переможцем і перестав сваритись. Ну, звичайно, він погодився. Підготовка до весілля, вибір сукні — всі дівчатка з нетерпінням чекають на ці відчуття. Але Аліні все це не давало жодного задоволення, а лише здалося неправильністю. З кожним днем все важче дихати. Наступного ранку Аліна зателефонувала до Бориса і призначила зустріч у ресторані.

Розповіла, що скасовує весілля, що їй багато не подобається, що з багатьма вона не може миритися і краще зупинити це якомога раніше. — Тоді навіщо погодилася? навіщо давала надії? Ти навмисне робиш мені бол яче. Це вже вдруге. — Він так кричав, що всі дивилися на них. — Я зрозумів! Ти з ним! Він образив її у всіх на очах, говорив непристойні слова. Охорона викинула його надвір. Аліні поступово почали покидати ті відчуття неправильності та тривоги. Вона побачила перед собою ясний шлях. Її рішення було правильним.

Advertisements