Моя подруга-kоханка мого батька. Коли я намагаюся пояснити їй, що це ненормально, вона дивиться на мене ідіотським поглядом і каже.

Іноді я зрозуміти не можу – я божевільна або оточуючі. Сподіваюся, що все-таки я, інакше цей світ безнадійний. Для мене існують певні непорушні істини, моральні норми. Вони здаються мені абсолютно природними, і я дивуюся, коли навколишні такі речі впритул не помічають. Це якась нова форма етичної сліпоти? Одна з моїх найкращих подруг стала kоханкою мого батька. Це навіть звучить шалено! Ви уявляєте, як це виглядає? Це триває вже протягом декількох місяців, але я все одно не можу на все це дивитися без нер вового тику.

Мого вельмишановного батька і дороrу подругу ситуація абсолютно не бентежить. Вони без будь-яких комплексів пристрасно при мені цілуються і ніжно обіймаються. Я їй кажу: «Аня, блін, у нього nроблеми з тиском, він любить ходити на риболовлю. Аня, він старий! Ти зовсім здуріла?!». Вона дивиться на мене ідіотським поглядом і щебече якусь нісенітницю про любов усього життя і високі почуття. Друзі теж вважають, що це все трохи шалено, але ставляться до ситуації з гумором. Вже встигли скласти енциклопедію жартів на тему того, що Аня любить мужиків постарше. Господи, я не знаю, що у цієї дівчини в голові.

Advertisements

Відчуття, що цукрова вата, якою вона вдавилася на першому курсі, потрапила в черепну коробку і роз’їла мозок. Вона серйозно думає, що у цих відносин є майбутнє. При різниці в тридцять років! Вона всерйоз вважає, що базікати зі мною на кухні, а після півночі йти до мого тата в ліжко – норма. Я б’юся об заклад, намагаючись достукатися до свідомості цих двох. Моєму батькові ситуація подобається. Думаю, йому дуже лестить наявність молодої kоханки. Тільки якийсь такий грандіозний сюжет був здатний залатати його уражене чоловіче самолюбство після того, як моя мама пішла до іншого. Нічого міняти не планує, мене зовсім не слухає. Мою позицію підтримують цілком тільки Аніни батьки. Їм теж дуже не подобається, що у дочки роман з їх ровесником.

Advertisements