Коли я поплаkалася свекрусі, що чоловік мене зра джує, та вирішила вибити з нього вcю дурь їх старим добрим способом.

Я заміжня за ведмедиком, якого дуже люблю. Ми з ним ніколи не сварилися, і він не давав мені приводу для ревнощів. Однак, нещодавно я виявила його з коли, за що виставила його за двері. Сталося це біля торгового центру, де я зазвичай закуповуюся. Я виходила з ТЦ, коли раптом помітила нашу машину і зраділа, що не буду нести важкі пакети. Даремно я раділа, адже раптом з машини мого чоловіка вийшла його колись дочка, яка обрадувала його, коли той служив в армії. Я була в лю ти і не хотіла більше бачити ведмедика. Я пішла додому і вся в шло защ зібрала його речі і сказала, щоб він більше не з’являвся.

Ніякі його пояснення мене не цікавили, а навпаки, чи злі ще більше. Я зачинила двері прямо в його обличчя і впала в депресію. Я почала міркувати про майбутнє, про те, як одна буду ростити нашого Пашу, і про старість на самоті. На його дзвінки я не відповідала, а СМС просто видаляла, навіть не відкриваючи. Якось подзвонила свекруха, і я вирішила все ж відповісти. Вона завжди мене приймала як рідну, і ніяк не була вина в тому, що син вирішив зруйнований нять наш міцний шлюб. Коли вона запитала мене як справи, я їй все розповіла і поплакала від душі.

Advertisements

Вона сказала, що вже знає, і розповіла, як це сталося. Виявилося, ведмедик поїхав до неї додому після того, як я його виставила. Вона, почувши, що він зустрівся з коли, тут же дістала захований ремінь, після удару якого ведмедик перестав курити в юності. Однак справа до ременя все ж не дійшла, і Мишко зізнався, що не зра джував мені, і ця була найвипадковіша і єдина їхня зустріч. Мені відразу стало легко на душі, і я подумала, як добре, що свекруха подзвонила, і розповіла правду, яку я не хотіла чути від миші.

Advertisements