На nохоронах чоловіка я побачила незнайому жінку, яка сказала, що у неї син від мого чоловіка. Через місяць вона мені показала одне фото — від якого мурашки по шкірі.

Я не перестаю дивуватися, в якому ж гнилому світі ми живемо. Іноді люди переходять всі грані і доводять інших людей до істерики. Я жінка не молода, мені вже за 60, як то кажуть, давно не 18. Нещодавно зі мною сталося горе, а молода незнайомка вирішила скористатися цим. Мого чоловіка не стало 7 місяців тому. Складно жити без людини, до якої сильно звикла. Мені його не вистачає. Сталося все раптово, я навіть не зрозуміла, як стала вдовою. Ми з чоловіком жили в місті, тому що він лікувався, тільки з цієї причини ми там залишалися. Ми обидва дуже любили село, але там ліkарні не було. На nохоронах було багато людей, так як мій чоловік був дуже шанованою людиною і всім завжди доnомагав.

Його доброту і чесність цінували найбільше. Я під час похорону помітила дивну особу років тридцяти. Спочатку не зрозуміла, хто вона, тому вирішила підійти запитати. — Вибачте, ви знали мого чоловіка? Я просто вас ніколи не бачила. — запитала я. — Ні, ми не знайомі, але будьте впевнені, скоро ми познайомимося і все встане на свої місця. Краще тут питань не ставити-відповіла мені незнайомка. Я не знала навіть, що думати. Незабаром забула про неї. Я вирішила переїхати в село, так як в місті жила тільки через покійного чоловіка. Я розуміла, що в селі з сусідками мені буде хоч трохи краще, а в місті мені з кожним днем ставало все гірше і гірше.

Advertisements

Так я переїхала в наш будиночок в селі. Туди, раптово, з’явилася та жінка і представилася. — Напевно, ви згадали мене. Мені сумно про це говорити, але у вашого чоловіка, Арсенія, була друга сім’я. Я його друга дружина, у нас є десятирічний син. Цей будинок Арсеній заповів нам-сказала незнайомка. Я не знала, що відповісти. Вона пішла, але обіцяла, що ще повернеться з документами і забере у мене будинок. Я не хотіла вірити, що мій чоловік здатний на зраду, але ця незнайомка пред’явила докази, а саме фотографії з моїм покійним чоловіком. Минув тиждень, і вона знову з’явилася. Словом, мене виганяла з дому, але мій син встиг прийти вчасно і зупинити цю скажену даму. Як виявилося, вона все придумала, зробила фотошоп на фотографіях. Добре, що мій син здогадався. Я зараз живу в селі і в цілковитій безпеці, а цю жінку ніколи більше не бачила.

Advertisements