Моя дочка хотіла сина, але в них із чоловіком наро дилася дочка. Вони звикли та носили її на руках. Але все змінилося, коли вона заваrітніла другим..

Батьки зовсім не займаються моєю восьмирічною онукою. Вона почала вередувати, хамити, щоб привернути увагу. І все тому, що батьки, після народження їхньої другої дитини, перестали займатися дитиною. Після народження онука вони забули про існування онуки. Моя дочка завжди мріяла про сина. Зрештою вона знайшла собі чоловіка, який теж хотів сина. Але у них наро дилася дівчинка. Я ніколи цього не розуміла. Ну хотіли — хотіли, неважливо хто наро дився, головне, щоб дитина була здоровою. Батьки повинні однаково любити і сина, і доньку.

Але після народження онуки донька з чоловіком були в паніці. Я дуже переживала, адже цей їхній стан міг би nогано позначитися на дитині. Однак через деякий час вони зібралися і стали дбати про онучку. Моя Надія була оточена безмежною любов’ю та увагою. Деколи мені здавалося, що це вже гіперопіка. Вони не відмовляли їй ні в чому, балували: у неї були наймодніші вбрання та найдорож чі іграшки. Коли внучці було два роки, донька з чоловіком почали планувати другу дитину. Вони витратили великі суми, проходили обстеження, довго лікувалися, але жодного результату не отримали. Лікарі радили змиритися з тим, що вони більше не можуть мати дітей. Вони так і вчинили. І зараз уже зовсім сконцентрувалися на онучці. Я помічала вплив всього цього на онучці і попереджала доньку, що це ні до чого доброго не приведе.

Advertisements

Вона ще довго продовжували в тому ж дусі, поки їх не відвернула новина про ваrітність. А коли дізналися, що наро диться хлопчик, то взагалі були на сьомому небі від щастя. Їхня увага переключилася від онуки, але дуже різко. Дитина відчувала, що батьки ігнорують її, що вони охолонули до неї. В результаті вона почала ревнувати маму до брата, який ще наро дився. Я знову поговорила з дочкою, але вона заявила, що онука має звикнути ділити їх із братом. — Як ви не розумієте, що на ній може nогано вплинути те, що ви все життя носили її на руках, а зараз так різко змінили до неї своє ставлення. Потрібно було якось пом’якше пояснити їй ситуацію, або звертатися до nсихолога. -Мамо, ми самі розберемося. Нам не потрібна твоя доnомога чи доnомога nсихолога. Щойно наро дився онук, онука почала хуліганити, істерити: тим самим вона намагається привернути увагу батьків. А вони цього не розуміють, ще й карають її.

Advertisements