Дружина покинула мене та сина заради іншого чоловіка. А через 5 років з’явилася з на хабною вимогою.

Мене звуть Віталій і після семи років спільного життя з моєю дружиною Ніною я почав помічати її див ну поведінку. На той момент нашому синові було шість років. Жили ми неnогано, і нічого не віщувало лиха. Якоїсь миті дружина не хотіла зі мною спати в одній кімнаті, обгрунтовуючи це тим, що сильно втомлюється і відразу ж засинає на дивані у вітальні. Загалом, вона стала небагатослівною і не хотіла спілкуватися та проводити з нами час. Мене це напружувало, але я думав, що в неї просто nсихологічне спустошення і незабаром вона стане незмінною.

Коли я друзям розповів те, що відбувається, вони сказали, що давно хотіли мені розповісти про її невірність. За їхніми словами, у житті Ніни з’явився якийсь таксист, з ким і вона зрад жує мені. Я був лютий і негайно пішов додому розбиратися. Коли я почав розмову, глибоко в душі сподівався, що вона скаже, що це неправда. Проте вона просто промовчала і почала збирати свої речі. Я хотів зробити їй боляче і сказав, що не дам їй забрати сина з собою, на що вона просто кивнула головою і, мовчки зібравши всі речі, поїхала і залишила мене з сином. Спочатку нам із сином було досить важко. Син постійно питав про маму, і чекав на її прихід. Я наважився і сказав, що вона пішла у довгострокове відрядження і її не буде довгий час.

Advertisements

Таким чином ми з сином пристосувалися до самостійного життя і рідко згадували про Ніну. Через п’ять років, коли ми з сином сиділи за обідом, хтось постукав у двері. Коли я відчинив двері, мене як струмом вда рило. Це була Ніна, така сама красива. Вона сказала, що хоче побачитись із сином і підійшла до нього. Міцно обійнявши його, вона не переставала вибачатися, але син не знав як поводитися. Він був одночасно і радий, і злий на неї. Ніна сказала, що хоче забрати сина до себе, бо теперішній чоловік її вже не проти. Я сказав, що син як вирішить, так і буде. Син не хотів їхати, я сказав, що він може поїхати на вихідні і зрозуміти, де йому буде краще. Він поїхав, а я був просто здивований, що буде далі. Через два дні він приїхав назад і сказав, що не залишить мене одного. Він сказав, що якщо він уже цікавий мамі, нехай вона сама приїжджає та бачиться з ним.

Advertisements