Я знайшла дивну записку у кишені у чоловіка. Коли я читала записку, то волосся дибки стало.

Ми з чоловіком разом їздимо на роботу, бо наші офіси знаходяться поруч. Того фатального дня чоловік забув ключі від квартири, а ми вже вийшли і чекали на ліфт. Я запропонувала чоловікові, щоб він тримав двері, а я побігла за ключами. Він погодився. Коли я знайшла його куртку і почала шукати ключі по кишенях, то натрапила на записку. «Завтра о 18:00 чекаю на тебе в ресторані «Розалі». НЕ спізнюйся». Моє серце почало битися сильніше, я думала, що це записка від його kоханки. Я вийшла з квартири і не подала вигляду, ми, як завжди, поїхали на роботу. Чоловік розповідав про плани на день, а потім поцілував мене в лоба – і я вийшла з машини.

Працювати я не могла цілий день. Думала лише про одне: «Невже, мій чоловік мені зраджує. Стільки років разом, жодного разу не лаялися, завжди розуміли одне одного, а тут…». Потім я почала думати, що, швидше за все, це робоча зустріч. Намагалася заспокоїти себе, але ніяк не виходило. Коли прийшла додому, то лягла на диван у вітальні. Мені треба було побути на самоті і подумати. Запитувати чоловіка безпосередньо не хотілося. Якщо чесно, то боя лася дізнатися правду. Я не помітила, як у думці заснула. Прокинулася я на своєму ліжку. Мабуть, уночі чоловік мене якось сюди переніс. Щоб якимось чином свої підозри заспокоїти, я запитала чоловіка по дорозі на роботу про його плани. Він мені не сказав, що до шостої вечора збирається на якусь зустріч. Тільки-но попередив, що прийде додому пізно.

Advertisements

Я ледве дочекалася п’ятої вечора, щоб піти з роботи. На таксі поїхала до ресторану «Розалі». Мені так не хотілося бачити його з іншою жінкою… Мені не хотілося розчаруватися в ньому… У будь-кому, тільки не в ньому. Відчинивши двері, я почула гучні оплески та шум хлопавок. Усі кричали: «УРА!». Я не відразу зрозуміла, що відбувається: роздивившись усіх, я зрозуміла, що переді мною стоять мої близькі родичі та друзі. Вони розійшлися — і переді мною з’явився чоловік із величезним букетом. — Кохана, пробач, що обманював тебе. Мені хотілося зробити тобі сюрприз на день народження, от і придумав цей розіграш із запискою. Ти так сильно заринулася у свої думки, що про своє свято забула. Я обійняла чоловіка і поцілувала. Я була щаслива, тому що мій чоловік мені вірний, а ще він любить мене шалено. Що ще потрібне жінці для щастя?

Advertisements