Здавалося все добре, але Сергій заявив, що має іншу і виrнав дружину з дому. Але найrірше було ще попереду.

Сергій із Ганною одружені вже кілька років. Живуть у двокімнатній квартирі чоловіка, придбану ним до одруження. Народили двох дітей погодки. Коли Ганні виплатили материнський капітал за другу дитину, вирішили купити квартиру свекрусі. При цьому всі продовжують жити там де і жили: свекруха у своїй квартирі, подружжя з дітьми — у квартирі Сергія. Лише адреси прописки змінили. Свекруха прописалася на дачі, а у свекрухи прописалися Аня з дітьми. Власниками новопридбаної квартири оформили Сергія, Ганну та їхніх двох дітей. Кожному належить чверть квартири. Через деякий час Сергій завів собі kоханку і вирішив, що одружиться з нею.

Незабаром він заявив Ганні: — Забирай свої речі та звільняй приміщення. – А як бути з дітьми? – Діти залишаться зі мною. А ти ні. Я покохав іншу і одружуся з нею. — Але ж діти наші! — Вони нічого не зрозуміють. Малі ще. — І куди, по-твоєму, я маю переїхати? — Ну, у тебе ж є власна нерухомість. Можеш переїхати на якийсь час туди. — Що означає «на час»? Ти й звідти збираєшся мене виставити? У Ганни голова пішла кругом від навалилася плутанини. Продати квартиру без згоди дітей вони не можуть. Діти згоди дати не можуть, тому що у трьох та чотирирічних малюків такого права немає.

Advertisements

Сергій є власником частки у квартирі свекрухи. Отже, має право і туди заявитись разом зі своєю новою дружиною. Якщо ж і діти залишаться з ним, тоді Ганна житиме у своїй квартирі «на пташиних правах». А ймовірність того, що суд віддасть дітей батькові велика, оскільки зарплати Сергія та Ганни непорівнянні. Ганна відмовилася покидати квартиру, де живуть її діти, перебралася до їхньої кімнати. Розстелила на підлозі матрац і спала на ньому. Вирішила дочекатися суду та докласти всіх сил, щоб дітей залишили з нею. Тим більше що свекруха обіцяла їй свою підтримку.

Advertisements