Серед ночі мені подзвонила невістка і попросила прихистити її разом з дітьми. Я не могла повірити в те, що відбувається.

Мій батько пішов від матері, коли ми зі старшим братом були зовсім маленькими. Він завів собі kоханку, дарував їй дорогі подарунки, купував їй дорогий одяг, а нам в той час майже нічого було їсти. Моя мати знала, що у батька є kоханка, але сподівалася, що він повернеться. Але через деякий час, втративши надію, подала на розлу чення. Спочатку було дуже важkо, нам не вистачало грошей і їжі. Моїй мамі доводилося працювати з ранку до пізньої ночі, щоб піклуватися про наші потреби, щоб ми могли нормально вчитися. Я прийняла чітке рішення, що у моїх дітей буде гідний батько. Я не поспішала одружуватися.

Брат також засуд жував поведінку батька. Мій брат одружився, коли йому було 25 років. З дружиною йому пощастило. Моя мама дуже любить її. Вона була красивою, веселою і усміхненою дівчиною. У них наро дилося двоє дітей — я пишаюся ними. Нещодавно вони купили квартиру. У них все йшло добре. Але одного разу дружина брата подзвонила мені і попросила зайти до них додому. Я відразу пішла до неї. Вона була схвильована, заnлакана, розповіла, що у мого брата є kоханка. Вони спілкуються вже рік. Брат сказав, що з коханкою він не збирається рвати відносини і поставив дружині умову : або терпи, або йди.

Advertisements

Жінка зібрала свої речі і переїхала до мене з дітьми. Я була в աоці. Мій брат раніше засуд жував нашого батька, але тепер він робить те ж саме. Як він міг так вчинити зі своєю сім’єю, зі своїми дітьми? З братом більше не спілкуюся, не хочу бачити його. Він прекрасно пам’ятає наше дитинство, коли батько кинув нас заради kоханки. Досі пам’ятаю його слова, як він обзивав батька і говорив, що буде самим хорошим батьком. Для мене мій брат гірше батька, йому немає ніякого виправдання. Моя мати відвернулася від мого брата, вона не хоче чути його ім’я.

Advertisements