Сестра привела додому незнайомого хлопця, який був схожий на бомжа. Коли він пішов із дому, мама заходила в кімнату сестри і закричала.

Я вийшла заміж п’ять років тому. Після весілля ми стали жити в орендованій квартирі. Ні у мене, ні у чоловіка не було свого житла. Ми обидва працювали. Старалися, бралися за будь-яку справу, аби гроші були, нам ніхто не доnомагав. Вирішили накопичити на нову квартиру. Одного разу мій чоловік затіяв розмову про те, що з моєю мамою вони домовилися і ми будемо жити у неї, мовляв, мій чоловік зробить їй ремонт, а мама не буде брати з нас rроші. Я погодилася, так у нас була б можливість більше відкладати на іnотеку. Ми переїхали до мами.

Моїй сестрі тоді було 19 років. Вона приходила пізно, вдома рідко бувала і ми з нею майже не бачилися. Мій чоловік взявся за ремонт. Приходив з роботи і до пізньої ночі займався ремонтом. Мама була задоволена, хвалила зятя. Але з сестрою ми не ладили, сва рилися з нею з будь-якого приводу, через всякі дрібниці. Ми їй заважали, і я це розуміла, що своїми витівками вона хоче нас вижити, тому намагалися не звертати уваги. Одного разу, коли батьки були на дачі, до сестри прийшов хлопець. Він мені не сподобався, був схожий на бомжа. Я не втручаюся в справи сестри, вона вже доросла. Вони закрилися в кімнаті, не знаю, чим займалися, потім пішли.

Advertisements

Сестра повернулася додому пізно вночі, коли ми вже спали. Вранці ми прокинулися від криків батька. Він виявив, що у нього пропали rроші. Я розповіла про таємничого гостя. Мама накинулася на мене. Стала кричати на мене, назвала мене безвідповідальною. Я намагалася пояснити, що сестра вже доросла, вона сама повинна відповідати за свої вчинки, але мама не слухала мене. У підсумку виявилося, що я вин на. Мама веліла нам збирати речі: вона нас вигнала. Тато намагався її заспокоїти, але і він потрапив під роздачу. Мені стало ясно, що це був привід лише виселити нас; тільки ремонт був готовий — відразу на двері показала. Тепер я не спілкуюся з мамою, хоча вона вибачилася, але я не хочу бачити її. Ні я, ні чоловік не заслужили такого ставлення.

Advertisements