Подруга забула покласти трубку після розмови, і я дізналася про себе і свою сім’ю багато цікавого.

У мена була подруга. Ми були дуже близькі, як сестри. Я довіряла їй, і думала, що це взаємно. Вона часто бувала у мене вдома. Мій чоловік до неї ставився з повагою. Ми разом вчилися в школі, потім разом поступили. Так вийшло, що я вийшла заміж раніше її. Незабаром я заваrітніла і наро дила нашого первістка. Ще через рік я наро дила двійнят. Через три роки на світ з’явилася наша четверта дитина. У мене не було часу на прогулянки з подругою, я весь час була зайнята будинком, дітьми. Чоловікові доводилося багато працювати, адже нелегко бути батьком чотирьох дітей.

Мій чоловік-турботливий батько, він робить все, щоб ми ні в чому не потребували. У нас все було добре. Потім у нас з’явилася можливість купити великий будинок. Час від часу я спілкувалася з подругою. Вона вийшла заміж, але дітьми не обзавелися : вона робить кар’єру, живуть чоловік з дружиною в своє задоволення. Одного разу з чоловіком вирішили запросити подругу з чоловіком в наш заміський будинок. Подумали, приїдуть, посмажимо шашлики, скупаємося в річці, сходимо в ліс. Я подзвонила подрузі, і сказала, що в найближчі вихідні ми чекаємо їх. Вона зраділа і сказала, що обов’язково приїдуть. Потім вона поклала телефон на стіл, але забула вимкнути. І те, що я почула, աокувало мене.

Advertisements

Чути було, як подруга каже чоловікові, що ми ду рні кролики, які тільки народилися, щоб nлодити дітей. Мене вона назвала коровою, наш будинок-руїною ; говорила, що терпіти не може моїх дітей, що вони невиховані. Я все то слухала і не могла повірити своїм вухам. Увечері подруга подзвонила і сказала, що вони приїдуть в суботу ввечері. Приїхали з якимись дешевими цукерками. Коли ми сіли за стіл, мій чоловік запитав, чому у них немає дітей? Подруга подивилася на свого чоловіка, а чоловік продовжив : “Забув, ви не кролики, тому що тільки корови і кролики заводять невихованих дітей, а ви такі інтелігентні люди, ви повинні для себе жити». Їм стало зрозуміло, що ми всі знаємо, але не здогадувалися — звідки. Вони сіли в машини і поїхали.

Advertisements