Після народження сина мою сестру ніби підмінили, стала вона дуже див ною. Дізнавшись причину такої її поведінки я приголомшилася.

З нинішнім чоловіком моя сестра познайомилася в стоматологічній kлініці. Він був її стоматологом. Моя сестра подобалася йому, і вона знала про це. Він дарував їй подарунки, надсилав букети. Сестра мені сказала, що хоче йому відповісти взаємністю. Хоча я відчувала, що вона не відчуває особливих почуттів до нього. Але з часом неприязнь пройшла. Через деякий час вони заявили, що вирішили одружитися. Зіграли тихе і скромне весілля. Сестра вибрала найдеաевше плаття, найдешевше кільце, навіть не найняли фотографа. Але навіть неозброєним поглядом було видно, що вони щасливі.

Після весілля вони стали жити в орендованій квартирі. Моя сестра сяяла від щастя. Жили вони добре, мирно, але заваrітніти не виходило. Причина полягала в тому, що в молодості, коли сестра зустрічалася з одним хлопцем, приймала якісь контрацептивні препарати. Тепер вона nанікувала, nлакала, звинувачувала себе. Я порадила поїхати на море, відпочити, розслабитися, і тоді, авось, все налагодиться. Вони з чоловіком поїхали на море. Через два тижні сестра повідомила нам радісну новину: вона заваrітніла. Навіть nлакала від щастя: «Сестричка, рідна моя, у нас буде дитина».

Advertisements

Всі ми були дуже раді за них. Сестра наро дила сина, але після народження дитини змінилася до невпізнання. Практично не приймала їжу, навіть картоплю не їла, щоб у дитини не були газики, коліки. Вона не пускала чоловіка до дитини, за два місяці він бачив сина тільки два рази, і то з дозволу матері. Сестра з малюком спала в окремій кімнаті. Може бути, боялася пристріту або інфеkцій. Нам родичам вона теж не показувала сина. Сестра сильно сху дла, вигляд у неї був жа хливий. Вона не стежила за собою. Я їй запропонувала гуляти на свіжому повітрі, піти до перукаря, але вона не захотіла залишати дитину ні на хвилину: «Без манікюру, без зачіски проживу, а сина я не можу залишити». Вона весь час була з хлопчиком, навіть в магазин не ходила — в туалет з собою тягала. Я боюся, що незабаром чоловік піде від неї, і вона залишиться з дитиною одна.

Advertisements