Кожні вихідні свекруха дзвонить чоловікові і прикидається, що з нею нібито щось відбувається, але після одного випадку я вже не терпіла.

Моя свекруха – див на жінка. Знаю, що я їй не подобаюсь, але вона ніколи безпосередньо не показує своє ставлення до мене. На перший погляд це здається досить благородно з її боку, але тільки здається. Насправді вона не втрачає можливості зачепити і дорікнути мені. І це робить з усмішкою, в жартівливому тоні: “Рідна моя, дивуюся, як мій син не потрапив до ліkарні з отруєнням, у тебе талант псувати продукти; та гаразд, не ображайся, хотіла пожартувати”. Або : “Дорогуша, сху дни скоріше, поки чоловік не втік від тебе, коровушка моя, ой, не приймай близько до серця, жартую”. У вихідні у нас цирк справжній. Саме у вихідні, коли я хочу побути з моїм чоловіком, із нею щось трапляється.

То їй погано, треба швидkу викликати, то пакети надто важкі, не може сама тягати, то тече з крана, а водопровідник не прийшов і т.д. І щоразу вона жалюгідним голосом каже: “Ні, синку, відпочивай, у тебе дружина, вона важливіша за мене, я сама все зроблю”. Але мій чоловік, звичайно, біжить до мами. Цікаво те, що в будні з нею нічого не відбувається, їй не потрібна допомога. Усі невдачі приходять до цієї нещасної жінки саме у вихідні. Я намагалася не звертати увагу на це, але не виходить. Вже четвертий місяць, як чоловік вихідні проводить у будинку матері.

Advertisements

Моя свекруха – чудова фантазерка, у неї добре вдається маніпулювати сином. Кілька разів я відкладала заплановані прогулянки з друзями, квитки до театру та кілька романтичних вечорів. Я вже сита по горло та по вуха. Не бажаючи ходити навкруги, я сказала чоловікові, що його мати просто nсихує і привертає до себе увагу. Їй нудно, тож вона розважається. Чоловік учинив сkандал, став захищати свою маму: Це неправда. Моя мати – доросла людина, вона не стала б робити такі дурниці, вона дійсно потребує моєї доnомоги”. Я спробую ще раз поговорити з чоловіком, і якщо це не доnоможе, зберу його речі і відправлю до матері.

Advertisements