У всі поїздки з нами напрошується вічно ниюча сестра чоловіка з дитиною. Але найгірше ще не це.

У мого чоловіка є сестра Аня. Коли я тільки з нею познайомилася, то мені здалося, що вона досить успішна молода дівчина. Працює в хорошій компанії, займається своєю улюбленою справою, у неї своя квартира — дісталася у спадок від баrатого дядька. А ось мій чоловік сам вирішив заробляти на свою квартиру, ніхто йому і не доnомагав. У Ані є дочка 5-и років, гарненька дівчинка, в садок ходить. Тільки от чоловіка у Ані немає.

Але тут вже вона сама винна, довела мужика до істерики через свої безпідставні ревнощі. Вона так сильно опікувала чоловіка, що він просто не виніс і втік від неї. Через це мама Ані постійно жаліє свою дочку. І Аня перетворилася на реального скиглія, з нею просто неможливо про щось нормально поговорити. У неї всяка бесіда переростає в ниття, яке просто неможливо слухати. Ось роблю я млинці на кухні, приходить Аня і починає: — Я якось теж хотіла млинці зробити, пішла в магазин за молоком. А там була така жахлива продавщиця; вона мене мало того, що обрахувала, так я потім з нею ще три години сперечалася — хто правий, а хто ви нен. Вона ще й образити мене посміла, хамка.

Advertisements

— А що з млинцями? — Якими млинцями? — Ти ж в магазин за молоком для млинчиків пішла. — А так це вже не важливо. Продавщиця настрій зіпсувала, тому я вирішила нічого не робити. Але найбільш нестерпне-це те, коли ми збираємося сім’єю у відпустку. Свекруха постійно відправляє з нами Аню. Мало того, що вона їде повністю за наш рахунок, так ще й псує настрій. То їй на екскурсії занадто нудно, то різко захотілося поїсти. То їй згадався її колишній чоловік-і вона розплачеться посеред музею. Кожен раз після відпочинку з Анею я приїжджаю додому дуже втомленою. Вона гірше своєї п’ятирічної дочки може влаштувати істерику і нити по кілька годин. Зате, якщо справа стосується магазинів, то Аня тут же перетворюється і біжить за моїм чоловіком, в надії, що він їй що-небудь з-за жалю куnить

Advertisements