У досвідченого боpтпр0відника більше не залишилося сил. Він вирішив поділитися своїми пережiваннями.

Я працюю бо ртпровідником вже довгі роки. Вчора у мене був неймовірно важ кий рейс: наші туристи поверталися з Таїланду. Мене все настільки дістало, що я вирішив вилити душу. 1. Чому ви не можете забрати свій ср ач? Це просто кош. мар! Мовляв, я купив квиток, значить, можу зас рать весь літак? Я зайшов в туалет і обімлів — сліди взуття прямо на ун іт азі. У позі орла треба справляти свої потреби в поїзді, а не в літаку. Для чого придумані одноразові сидіння і спеціальні накладки? Чоловіки — окрема історія. Так складно підняти сидіння? Вдома також себе ведете? З вами летять жінки, нехай і чужі, але проявляйте повагу. Якщо не навчилися стоячи або занадто маленької гідністі, сідайте, дорогі, і виливайте душу. Жінки бувають теж різні — прямо на підлозі розкидають свої криваві аксесуари і використані дитячі під гузники. Урна для кого варта? 2.

Діти. Я нен авиджу маленьких дітей на бо рту. Навіщо ви таких крихт тягніть у відпустку? Політ триває шість годин, зазвичай пасажири сплять. Але ось маленькі туристи часом влаштовують такі кардебалет, що весь екіпаж стоїть на вухах. Включайте мультики, беріть іграшки — ви повинні самі продумувати, чим займатиметься ваше чадо в літаку. Слідкуйте за дитиною, адже мені набридло ловити дитячі тіла під візком. 3. Стюардеса. Дорогі пасажири чоловічої статі, бо ртпровідниці зобов’язані з вами люб’язно розмовляти, згідно з інструкцією, вони аж ніяк не флі ртують. Це їх робота і вимоги транспортної компанії. У них є сім’ї, і вони не страждають від самотності. Ви — не чоловік їх мрії. Жодна бо ртпровідниця не мріє з вами усамітнитися в туале ті. Заспокойтеся!

Advertisements

За всю мою практику тільки одна стюардеса познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком в літаку, але вона просто залишила йому свій номер. 4. Хамське ставлення. Багато пасажирів вважають, що їм повинні п’яти ціл увати в літаку і виконувати одним помахом всі забаганки. Персонал відповідає за безпеку польоту, а не облизування п’ятої точки. Ми отримуємо гроші за свою роботу, але не варто ставитися до нас як до слугах. Якщо вам все одно, яка думка у нас залишиться після спілкування з вами, сядьте і накладіть купу прямо в проході. Ми зрозуміємо ваш знак. 5. Інт имн і стосунки в літаку. Багато любителів екстриму тільки і погоджуються на політ заради «кексу» в літаку. Якщо ви вважаєте це чимось екстремальним і феєричним, то я вас засмучу — це ог идно.

Ви на бо рту не одні, і туа лет призначений зовсім для інших цілей. Приємно вам було б перебувати в приміщенні, де перед вами хтось по-швидкому перепіхнулісь? От і все! Хочете спробувати в літаку? Сплатіть індивідуальний трансфер і ні в чому собі не відмовляйте. 6. Гігі єна. Просто мийтеся, люди. Чистіть зуби і користуйтеся антип ерспірантами. Це стосується і жінок, і чоловіків. Я ігнорую прохання тих пасажирів, від яких несе за версту, інакше мене знудить прямо на них. Чим не пишаюся. Мені шкода людей, які змушені летіти кілька годин у вашій компанії. Скажете, кинути все і поміняти професію? Запам’ятайте одну істину: хороший сервіс має на увазі двосторонню повагу. Ваше ставлення добре до нас, а ми — до вас. В результаті, у вас комфортний політ, а у нас менше клопоту і краще настрій.

Advertisements