Чоловік не зміг довго приховувати зра ду, але в один день я виявила це, і вирішила дозволити чоловікові висловитися. Але виявилося.

Сильна жінка повинна виходити заміж за чоловіка, який набагато її сильніше, щоб вона змогла відчувати себе слабкою і kоханою. Подруга Ліна завжди була сильною дівчиною, працювала на декількох роботах, не гребувала підробітком. Крім того, вона тягнула на собі маму, яка незважаючи на відмінне здоров’я не працювала, а тільки просила у дочки зарnлату, вважаючи, що все одно їй нема на що витрачати. Зустрівши Олексія, Ліна вирішила, що він любов всього її життя і вийшла заміж за нього, ігноруючи той факт, що вони будуть жити в її квартирі, і те, що у майбутнього чоловіка немає роботи.

Подруги всіляко намагалися відрадити її від заміжжя, але вона вважала, що вона сильна і впорається, і зможе доnомогти чоловікові, який тимчасово не працює, але як тільки вони одружаться, він почне шукати роботу. Час минав, і чоловік взагалі не збирався шукати роботу, адже дружина працювала, приносила додому зарnлату, продукти, прибирала в будинку, ростила дітей. Олексій подумав, що він добре влаштувався, але від дружини отримує тільки холод, тому він і загуляв. Йому вдавалося довго приховувати зраду, але в один день, подруга виявила це, але вирішила дозволити чоловікові висловитися.

Advertisements

Вона його дуже сильно любила, думала дати йому другий шанс, думала він одумається, визнає свої помилки, але на її подив, чоловік ні про що не шkодував і ще звинуватив подругу в тому, що він через неї загуляв. Подруга не змогла пробачити зраду і такого на хабного і зухвалого ставлення, тому сказала йому, щоб той зібрав речі і пішов. Я повністю підтримала рішення подруги, вважаючи, що вона і не повинна була виходити за нього заміж. Адже чоловік, який чекає, поки дружина принесе в будинок зарnлату, не може бути надійною фортецею, не може постояти за свою жінку і дітей, так як буде чекати від неї цих кроків.

Advertisements