Після того як рідний батько вигнав мене з дитиною на руках, доnомога для мене прийшла звідти, звідки я взагалі не чекала.

Мама у житті кожної людини відіграє важливу роль, особливо для дівчинки, оскільки тільки вона може зрозуміти, які душевні переживання можуть відвідати її дочку. Я втратила маму дуже рано, мене виховував батько, який цілими днями бував на роботі, і йому було ніколи наглядати за мною і виховувати мене. Справа в тому, що тато нічого мені не дозволяв, думав, що так уникне проблем із дочкою-підлітком, був дуже суворим; і коли настав час вчитися, я вирішила поїхати з дому. У студентські роки мені довелося зіштовхнутися із труднощами, про які мені ніхто не говорив, нічого не вчив.

На жаль, я стала жертвою обману – у мене заkохався один хлопець, погрався зі мною і потім покинув. Дізнавшись про вагітність, Іван одразу ж відмовився від мене та дитини, і мені нічого не залишалося, як повернутися додому. Дитину я наро дила, але тато не прийняв нас, сказав, щоб я поїхала туди, звідки залетіла; Ось так з дитиною на руках батько вигнав мене надвір без засобів для існування. Мені стало так приkро, що батько мене не підтримав, кинув мене у найважчий момент. Батько мене не вислухав навіть, і я з маленькою дитиною на руках почала тинятися вулицею і думати, що ж можна зробити в такій ситуації, куди йти?

Advertisements

Сусідка, побачивши мене, запитала, чому я вся в сльозах тиняюся вулицею; я розповіла все по порядку, і сусідка сказала, що я можу прожити у неї деякий час. Я не могла повірити своїм вухам, бо Бог послав ангела для мене, я була так їй вдячна. Ось так, сусідка Люба стала для мене ближчою і ріднішою за батька, вона не тільки доnомогла мені з дитиною, а й замінила мені маму і стала бабусею для свого онука. Поки бабуся няньчилася з дитиною, я навчалася в ме дінституті, потім почала працювати за фахом і багато чого досягла в житті — завдяки цій прекрасній жінці.

Advertisements