Залишила я свою нову машину мамі і поїхала у відряд ження, але коли та не стала брати трубку я запідозрила недобре, прийшовши додому я ахнула.

Я все своє життя мріяла про нове авто. Я навіть на роботу влаштувалася, де мене у відрядження відправлятимуть. Спочатку їздила потягом, літаком, потім вирішила, що треба здавати на права. І ось зараз я водій із десятирічним стажем. Я керую машиною акуратно, на моєму рахунку жодного Д Т П. Три місяці тому я таки придбала машину з автосалону. Довелося, звісно, брати kредит, зате сама. На новому авто я прокотилася лише три рази, і мені знову треба було їхати у відрядження. Я залишила машину в гаражі, ключі віддала мамі, вона теж давно за кермом. Єдина моя умова була – не давати машину братові. Так, мій брат ще той Шумахер.

У нього на рахунку нескінченна кількість Д Т П, його кожну машину доводилося здавати на металобрухт, оскільки відновленню машини просто не підлягали. Мамі говорила, що їздить моєю машиною на роботу і по магазинах. Через тиждень мого відрядження мама спочатку рідко відповідала на дзвінки, а потім взагалі перестала брати трубки. Я зрозуміла, що щось не таке. Я того ж дня взяла квиток додому. Приїжджаю, вся моя машина роз бита: живого місця на ній немає. Зима на вулиці, я казала мамі, що в мене літня гума, вона, мабуть, забула, а мій брат не помітив. Саме він і розтро щив моє нове авто.

Advertisements

Він виїхав із двору на ожеледицю, не впорався з керуванням, подряпав крило об бетонну стіну і врізався капотом у стовп. Я почала kричати на маму, я мала право це робити. Я просила її не давати сідати за кермо братові. Мама взагалі не відчувала за собою прови ни: -Ти як із матір’ю розмовляєш? Це лише машина, оплатить він тобі ремонт. Головне, що всі живі. -Мамо, з чого цей утриманець платитиме? Він алі менти своїй дитині не nлатить, за ремонт моєї нової машини, взятої в kредит, платитиме? Їздити машиною в такому стані не можна. Шукати rроші на ремонт буде складно. Мама обра жена на мене, чекає на виба чення; а я не збираюся – ось ще!

Advertisements