Невістка була зі мною грубою і зухвалою з першого ж дня знайомства. А невдовзі я дізналася, звідки дме вітер і втра тила дар мови.

Зараз у всіх така мода з’явилася – бід них невісток за щось шkодувати, ставати їм другою мамою, у всьому догоджати і слухати, намагатися не розводити kонфліктів і вдавати, що все у вас у родині добре та чудово. Тільки насправді все по-іншому. Я не розумію, чому раптом невістки стали так нахабно поводитися? У них у голові вже є установка, що всі їм щось винні, особливо свекруха. Обов’язково у нареченого має бути квартира своя, машина та ще якісь матеріальні блага.

Зате невістці можна навіть у рваних колготках до родини прийти. Так само у моєї невістки. Вона як з’явилася у нашій сім’ї, то постійно сина проти мене налаштовує. Після весілля я їм запропонувала пожити у мене, доки вони на свою квартиру не назбирають. А невістка запитала, де ж житиму я? Спочатку я питання не зрозуміла, бо збиралася жити в цій же квартирі, ми були б усі разом. Але такий розклад невістку не потроїв, і вони із сином зняли собі квартиру. А зараз невістка з мене перед своїми родичами та подругами якогось монстра будує.

Advertisements

Чи бачите, я не розміняла свою троячку, щоб синові квартиру куnити. Або те, що я не поїхала до села, щоб синові свою квартиру віддати. Але це моя квартира, своєю працею заробила. Чому я маю жертвувати своїм комфортом заради капризів невістки? Тим більше мені в селі не зручно постійно жити, взимку там холодно, я не переношу таку темnературу. Нахабства у невістки не позичати, так само, як у її матусі. Недаремно кажуть, що яблуко від яблуні далеко не падає. Я ж розумію, що це мама її так налаштовує проти мене. Мені вона одразу не сподобалася – з першого дня знайомства. Але серцю сина не накажеш, таки одружився за молодістю, за своєю дурістю.

Advertisements