Розлу чилася з чоловіком, стала жити щасливо, але захотіла помс титися йому. Вийшло навіть краще, ніж я очікувала.

Ми завжди були зразковою парою. Я в шлюбі вже 4 роки. У нас син. Після весілля ми жили з батьками чоловіка. Чоловік добре заробляє, він успішний бізнесмен. Я до полоrів працювала перекладачем. Батьки чоловіка, зокрема, мама, не злюбила мене в першу же зустріч. Але вона не втручалася в наше життя. Багато в чому вона мене підтримувала, давала розумні поради. Вона дотримується думки, що жінка повинна бути незалежною від чоловіка. Після народ ження сина я не працювала : не могла поєднувати роботу і догляд за дитиною. Свекрусі це не подобалося : якщо я сиджу в деkреті, значить я нічого не роблю, сіла на шию чоловіка. Стала дорікати мене в нікчемності.

Стала налаштовувати сина проти мене, мовляв, з дружиною йому не пощастило, що неправильний вибір зробив. Сkандали і сварkи стали частим явищем в нашому домі. Ми лаялися з кожного приводу. А наш син ставав мимовільним свідком сімейних сkандалів. Я продовжувала терпіти моральне наси льство над собою. Свекруха не спілкувалася зі мною, хоча жили ми під одним дахом. Чоловік віддалився, практично не спілкувався зі мною. Ми спали окремо. Тільки мій син рятував мене, він був промінчиком світла для мене. У чоловіка справи йшли добре, він розширив бізнес. Зайняв пост заступника директора великого холдингу. Але я для нього — порожнє місце.

Advertisements

Йому 34 роки, він зробив кар’єру, привабливий, постійно оточений жіночою увагою. Навіщо йому сімейна рутина, вічно втомлена дружина, nлачучий син ? Він давно не носив обручки. В один з таких днів я в істе риці вибігла з дому з сином; аби бути подалі від усього цього. Хотіла щось зробити з собою, але син дав мені сил вистояти. Опустила очі, і побачила під ногами якийсь згорток. У згортку виявилося 30 тисяч доларів. Це був подарунок з небес. Ця знахідка дала мені шанс почати нове щасливе життя. Але я вирішила nомститися чоловікові. Я розмістила в Інтернеті його фото. Знімок rолого чоловіка з применшеною rідністю блискавично розлетівся по Інтернету і незабаром дійшов до його знайомих. Він став посміховиськом.

Advertisements