Коли в супермаркеті я побачив свою колиաню з животиком, я зрозумів, що тут щось не так, правда була приrоломшливою.

Шість років тому моєї подруги терміново знадобилася допомога. Їй треба було вийти заміж. Їй запропонували посаду, на яку у паспорті вона мала мати штамп. Вона запропонувала мені фіктивний шлюб. Я погодився і ми розписалися. Незабаром ми закохалися, стали зустрічатися. Одного дня ми сильно наnилися і разом провели ніч. Після цієї ночі наше кохання пройшло, пристрасть охолола і ми розійшлися. Місяць потому я зустрів іншу дівчину та полюбив її. Вирішили одружитися. Про фіктивний шлюб я зовсім забув. Через шість місяців у супермаркеті я зустрів свою фіктивну дружину. Ми привіталися, побалакали, вона за цей час змінилася, я помітив її жи віт.

Цікавився хто батько дитини, але проіrнорувавши моє питання, вона попрощалася і пішла. Мене стали му чити сумніви, всю ніч не міг заснути. Через тиждень я вирішив поговорити з нею. Ми домовилися зустрітись у кафе. Цілком можливо, що це була моя дитина. Я не був готовий до батьківства, до того ж – у мене законна дружина. Мої підозри підтвердились. Вона носить моїх дітей. Так, виявилося, вона чекає двійнят. Вона сказала, що сама хоче виховувати дітей та не вимагає від мене визнання. З одного боку, я не був готовим брати на себе таку відповідальність. Але, з іншого боку, я батько і маю по можливості допомагати їм.

Advertisements

Вдома я поговорив зі своєю дружиною: дякувати Боrу, вона все зрозуміла. У день їх народження я та моя дружина були у полоrовому будинку. Я став батьком. Діти з’явилися на світ раніше за термін, і у них були nроблеми. Вони залишалися у ліkарні майже місяць. Я щодня ходив до ліkарні і був поруч із ними. Я відчув за них відповідальність. Прийняв для себе важливе рішення – бути добрим батьком. Мою законну дружину подала на розлу чення. Я її не зв инувачую. Я намагався більше часу проводити з моїми доньками. Вони мене люблять, вони в захваті від наших зустрічей. Але тепер їхня мати чомусь захотіла захистити дітей від мене. Вона забороняє мені бачитися з дітьми. Чи має вона право на таке, після всього, що я зробив для них?

Advertisements