Подруга вийшла заміж за баrатого хлопця, а потім пошkодувала, життя дало її урок.

Життя показує, що кожна людина незалежно від сімейного статусу має вміти забезпечувати себе самостійно. Багато дівчат мріють вийти заміж за успішну і баrату людину, тому максимальне вкладення – вкладення у свої зовнішні дані. Фізичні дані є безперечним аргументом у питанні залучення чоловіка, але не слід забувати і про те, що потрібно розвиватися і духовно, щоб потім не впасти у залежність чоловіка. Моя подруга Жасмин розповіла про те, що вона по дурості та по молодості вийшла заміж, так і не подбавши про здобуття вищої освіти.

Пам’ятаю, що вона тоді хвалилася всім, що майбутній чоловік заявив, мовляв, забезпечуватиме її повністю, і що вона житиме в розкоші, тому й немає сенсу вступати до інституту та паритися щодо навчання. Ми звичайно ж позаздрили їй білою заздрістю, вважаючи, що їй пощастило, тому що їй не потрібно буде ходити в інститут, а потім мучитися і шукати роботу за копійки. Жасмин після заміжжя жила приспівуючи лише кілька місяців, коли справи у її чоловіка складалися добре; але згодом на роботі почалися скорочення.

Advertisements

Чоловік Іван заявив, що оскільки його залишили на роботі, але все ж таки зарплату скоротили на значну су му, і з цієї причини він не може забезпечувати її як раніше. Жасмин думала, що це все тимчасово, але потім, через півроку, вона помітила, що чоловік рахує кожну копійку, вже натякає на те, що їй час шукати роботу. Безтурботне та розкішне життя моєї подруги закінчилося, і зараз, не маючи диплома на руках та досвіду роботи, вона вимолювала кожну коnійку від свого чоловіка. Ніколи подруга не почувала себе такою приниженою; думала колись, що вона потрапила в казку, зараз вона думає над складним питанням — почати працювати над собою і влаштуватися на роботу, або роз лучитися, не терплячи принижень чоловіка.

Advertisements