Свекор терпіти не може мого чоловіка. Причину такого відношення я дізналася випадково.

Мені взагалі не подобаються родичі мого чоловіка, а все почалося з його батьків. Я помітила, що свекри один з одним не ладнають, не кажучи вже про взаємини з нами. Мій чоловік має брата, і його сім’я нормально спілкується з батьками. Але коли ми приходимо в гості до свекрів, то я відразу відчуваю холод, мовчання і сильний дискомфорт. Мені чоловік часто розповідав історії зі свого нещасливого дитинства. Він був першою дитиною в сім’ї і коли він наро дився, то батько його не був готовий до сімейного життя, тому залишив матір, а сам пішов гуляти.

Через 5 років він повернувся до своєї дружини та сказав, що готовий почати все спочатку. Тоді й народився брат мого чоловіка. Свекор просто душі не чув у своїй другій дитині, він усю увагу приділяв йому. А мій чоловік так і залишився обділеним. А минулими вихідними ми поїхали до свекра, так вже довелося їх відвідати, а то давно не були. У мене з чоловіком уже є син, йому 5 років. У гостях у бабусі з дідусем він постійно сидить у телефоні, бо точно знає, що дідусь із ним не пограє. Не розумію, якщо вже мій чоловік так не подобається його ж батькові, то чому наша дитина повинна від цього страждати?

Advertisements

І ось чоловік відібрав у сина нашого телефон, бо він уже засидівся. І хлопчик став nлакати, він підбіг до дідуся, щоб розповісти про те, що сталося, то дідусь його відігнав від себе. А потім свекор додав: -Відчепись від мене, ти взагалі мені не рідний онук. Ця фраза застигла у повітрі. У свекрухи від несподіванки впала тарілка та розбилася. І тут ми всі дізналися правду; виявилося, що свекор – не рідний батько моєму чоловікові. Хто був справжнім батьком – свекруха так і не сказала. Тепер стало зрозуміло, чому свекор так не любить мого чоловіка і мучив його все дитинство.

Advertisements