Після сме рті бабусі, моя недолуга мати знову з’явилася в моєму житті, але як виявилося їй потрібно було зовсім інше.

Мені лише стукнуло 11, коли мама вийшла заміж. Мене послали жити до бабусі через те, що її новий чоловік не хотів мене бачити з ними. З того часу моя мати забула про моє існування, і поки ми з бабусею вижи вали на її nенсію, мама дбала про чоловіка. Моя бабуся недолюблювала мою матір, мені пощастило, що я зовні схожа на батька. Після цього бабуся замінила мені матір. Коли я вступила до ВНЗ, бабусі не ста ло. Інших родичів у мене не було. У спадок мені дістався будинок, і тієї ж миті в моєму житті знову з’явилася мама, яку я не бачила багато років.

Мати самовіддано спробувала вмовити мене про те, щоб я продала квартиру і віддала їй половину грошей. — Ах, ти, невдячна! Забула вже, хто тебе народ жував, — розо рилася вона. –Виховувала мене бабуся. А ти мене виkинула надвір, як собаkу. Нічого спільного я з тобою не хочу мати. Нарешті розійшлися ми на цій сва рці. Минуло п’ять років. Зараз я живу у своєму будинку, зі своєю дитиною та люблячим чоловіком. Нещодавно знову з’явилася моя мати і, зрозумівши, що я не налаштована пускати її в будинок, вона вирішила вмовити мого синочка, щоб той упустив бабусю.

Advertisements

— Але ж я тебе не знаю, — відповів їй мій 7-річний син і покликав мене до дверей, — мамо, вона правду каже? Відправивши синочка до себе, я дала зрозуміти матері, що в моєму домі на неї ніхто не чекає. Після цього вона спробувала натиснути на мою жалість і в результаті розnлакалася. На мій жаль, у неї це вдалося, я впустила її до нас на ніч. Виявилося, другий чоловік виrнав маму надвір, їй не було де жити. Я зробила пару дзвінків та знайшла мамі нове житло. Ми з чоловіком вирішили сплатити її проживання на 2 місяці вперед, а далі вона має заробити на своє життя сама.

Advertisements