Із сестрою ми не бачилися майже 10 років. Коли вона прийшла в гості, сказала, що в валізі все для мене. Коли я відкрила, не повірила своїм очам.

Із сестрою ми не бачилися майже 10 років. Вона мешкала в іншій країні. Ми не мали можливості часто бачитися. Я тільки змогла кілька разів за ці роки побачитися з батьками, які теж живуть далеко від мене. Я поїхала в аеропорт зустрічати сестру, і тут виникла проблема. Вона мала дві величезні валізи, які помістилися в моїй маленькій машині тільки з розкладеними задніми сидіннями. Сестрі чомусь не сподобався мій зовнішній вигляд.

Я була в джинсах та у вільній чорній футболці. Що їй не сподобалося – я так і не зрозуміла. Потім з’ясувалося, що, на думку моєї сестри, в провінції жінки досі ходять у кофтах зі стразами, одягають рожеві футболки з Майклом Джексоном. Коли сестра пакувала валізи, вона чекала мене побачити саме в такому одязі. Вона сказала, що хотіла приємний сюрприз зробити, тому взяла дві валізи з новим одягом, що майже навіть не вийшли з моди. Але не тут було. Такі штани з низькою посадкою та приталені піджаки я не носила навіть два роки тому.

Advertisements

А обтягуючі футболки з веселими квіточками взагалі ніколи. Але з ввічливості я сказала, що носитиму їх. Не хотіла, щоб вона відчула себе ніяково. І так була збентежена. Ми дуже довго розмовляли один з одним, адже нам було про що говорити. Потім вона пішла спати, а я думала, що робити із цими речами, адже їх було дуже баrато. Поки що думаю над тим, як із усім цим бути? Адже сестра куnила все це, хотіла зробити приємне, не викидати ж? Просто, чесно, взагалі мені нічого не підходить. Ось яка незручна ситуація вийшла. І все тому, що ми так довго не бачилися і не знали, кому що подобається.

Advertisements