Мій чоловік при роз лученні став ділити навіть ЦІ речі. Досі не можу зрозуміти, якою мерзенною людиною він був.

З чоловіком ми роз лучилися шумно. Він влаштовував сkандали, погрожував мені, говорив останні слова, ділив майно до останньої ложки, навіть іграшки сина. І після цього дивується, чому син не хоче з ним бачитися. Перші кілька років нашого шлюбу були чудовими. Правда, мама відмовляла виходити за нього заміж, він старший за мене на дев’ять років. Але ми одружилися. Я заваrітніла, і до другої річниці нашого весілля нас вже було троє. Перші півтора року він дуже доnомагав мені. Доглядав за дитиною, проводив з нею весь свій вільний час, вставав ночами.

Але скоро його ентузіазм згас, він став затримуватися на роботі, залишатися у мами або просто говорити, що дуже втомився на роботі і не може нічим доnомогти. — Як тільки вийдеш з деkрету, все пройде. У мужиків таке буває, — заспокоювала мене мама, і я їй вірила. З часом наші відносини налагодилися, але багато було вже не змінити. Він став розмовляти зі мною і навіть з сином на високих тонах, влаштовував скандали, то їжа йому не подобається, то ревнує. Терпіла я кілька років, але до семи років сина зрозуміла, що більше так не можу і не хочу жити. Як тільки він дізнався, що я хочу роз лучитися, став ображати мене останніми словами. Йому було все одно, що дитина в сусідній кімнаті і все чує.

Advertisements

Я швидко зібрала кілька наших з сином речей і вийшла з квартири, забравши дитину. Ми переїхали до мами, так як квартира належала їй. Добре, що встигла документи взяти. Решту речей він кинув у смітник. До суду чоловік шукав зустрічі з дитиною, але лише для того, щоб в черговий раз поговорити зі мною. Я зовсім не розуміла, чого він хоче. Іноді просив вибачення, умовляв повернутися, а іноді ображав. Суд вирішив залишити дитину у мене, але дозволив батькові зустрічатися з ним. У перший час він зник. Коли з’явився, заявив, що хоче забрати сина на тиждень. Тільки дитина зовсім не хотіла цього, особливо — після сkандалу під час роз лучення, коли він злякався, що батько підніме на нас руку. — Ти налаштовуєш його проти мене. Ти не дозволяєш йому зустрітися зі мною, порушуєш мої права. Я тебе засуджу. Я побажала йому удачі в суді.

Advertisements