Коли я почала заробляти більше, замість того щоб зраджуватися свекруха стала лаяти мене, її причина просто приголомшила мене.

Свекруха останнім часом якось сильно акцентує увагу на тому, скільки rрошей я витрачаю на себе – на свої процедурки, одяг та косметику. Ще з дня нашої першої зустрічі свекруха мене не любить. Після весілля вона почала відкрито вказувати на мої косяки. Звичайно, я не звертала на неї уваги, але це дуже стомлювало. Їй не подобалося, що була прихильницею правильного харчування. Вона злилася, що я не пекла пироги та печиво і не смажила млинці щодня. Сама робила це із задоволенням і приносила нам двічі на тиждень. Чоловік носив їх із собою на роботу, де пиріжки розбирали за мить.

Про прання, прасування та прибирання і говорити не варто, тому що свекруха мала свою думку щодо всього. Шкарпетки, рушники та постільна білизна треба було гладити по-особливому. Прати білизну та дитячий одяг лише вручну. Вдома пилососити заборонялося, тому що пилосос придумали для ледарів, а для справжніх господарок є мітла. Я пропускала її зауваження повз вуха — до недавнього часу. Вона почала докопуватися до моїх покупок та процедур у салонах. Справа в тому, що мене підвищили на роботі, і, отже, я почала отримувати більше.

Advertisements

У мене з’явилася можливість користуватися послугами масажу, манікюру, педикюру, стиліста волосся та косметолога. Звичайно, я цими можливостями скористалася з величезним задоволенням без крапельки докору сумління. Я ж заробляю rроші? Заробляю; то чому б не витрачати їх на себе? Все б нічого, але до обурення свекрухи підключився і мій чоловік. Він, бачите, вважає, що я занадто багато витрачаю на себе замість того, щоб відкласти ці rроші на машину. Я сімейний бюд жет я вкладаю стільки ж, скільки раніше, і, повірте, сума виходить більше, ніж у чоловіка. То чому я й інші свої rроші маю ділити? Після чергової сварkи з цього приводу я сказала чоловікові, що він може зібрати речі та nіти. Напевно, йому буде краще з мамою – чи зможуть разом перемити мені кістки. А то цьому дурню подобається, що поруч ходить доглянута жінка, а моїх грошей на салони та фітнес-зали йому шkода… Думає маминою головою.

Advertisements