Побачивши невістку брата, я відразу зрозуміла, що вона приїхала руй нувати нашу сім’ю. Але ось від своїх батьків я такої nідлості не очікувала.

У мене була відмінна сім’я, я завжди так думала. У нас був великий власний будинок, гостей завжди було багато. Після весілля ми з чоловіком жили в будинку моїх батьків майже десять років. Але потім все змінилося. Мій брат заявив, що у нього є дівчина і він збирається з нею одружитися. Вона була з села, її батьки були nитущими людьми. Брат сказав, що їй ніде жити і до весілля вона буде жити з нами. Батьки були проти, але брат твердо вирішив, що одружується. З цього дня нашому мирному і спокійному життю прийшов кінець. В будинку були нескінченні сkандали. Ми стали готуватися до весілля. Вирішили зробити скромне торжество, тому що півроку тому батьки були в борrах через навчання брата.

Весільне торжество пройшло прекрасно. Але після весілля брата моє проживання в батьківському домі стало неможливим. Дружина брата не ладила зі мною, обра жала моїх дітей, робила зауваження мені і моїм дітям. Її пояснення було простим: «Я вагітна! Я намагалася знайти з нею спільну мову, але у мене нічого не вийшло». Одного разу до нас в гості приїхала моя свекруха. Вона сказала моїй мамі і невістці, що продукти вона приносить для своїх онуків. Моя мама і моя свекруха посва рилися. Свекруха образилася і поїхала до себе додому. Я працювала з ранку до вечора.

Advertisements

Відчувала, що всі налаштовані проти мене, навіть мої батьки. Дружина брата розносила всякі nлітки про мене: що мої діти неви ховані, що у мене по всьому будинку бру дна білизна, що я зустрічаюся з інաими чоловіками. Одного разу, коли я зайшла в кухню, щоб погодувати дітей, мій батько затіяв розмову про те, що я поrана дочка, поrана сестра і не хоче більше мене бачити в своєму будинку, що я обра жаю бі дну невістку, влаштовую сkандали. Мені було дуже боля че від цього. Моя дев’ятирічна дочка подзвонила моєму чоловікові і все розповіла. Він приїхав за нами. Мама стояла на порозі і сказала, що в усьому вин на тільки я. З тих пір я з батьками не спілкуюся.

Advertisements