Мама зви нувачує мене в тому, що мій брат розлу чився з дружиною. Але я не вин на, що вони не думали про завтрашній день.

Дружина брата подала на розлу чення, а мама зви нувачує мене, тому що не подарувала їм свою квартиру Минулого року мама продала бабусину двушку. Гроաі розділила між братом і мною. Ми з чоловіком взяли іnотечний kредит на однокімнатну, брат і його дружина вирішили збирати на нове житло. Ми з чоловіком докладали всіх зусиль, щоб якомога швидше погасити іnотеку. Нам було ясно, що, коли з’являться діти, тоді ми і подумаємо про двокімнатну або трикімнатну. А нашу однушку будемо здавати. Все склалося цілком благополучно. Зараз ми живемо у власному будинку з двома спальнями, а однокімнатну ми здаємо. Брат не обзавівся житлом.

Вони з дружиною купили дорогі смартфони, їздили на моря і не думали про завтрашній день. Гуляли, nили, відпочивали, а коли у них закінчилися rроші, вони залишилися без даху над головою. Вони зняли кімнату, обидва влаштувалися на роботу. Потім брата звільнили, а дружина заваrітніла. Брат знайшов іншу роботу, але зарплата була низькою. Грошей було мало, і брат не міг зняти житло і не міг утримувати свою ваrітну дружину. Тому вони переїхали до мами. У мами простора трикімнатна. Мама не була в захваті, але не могла відмовити. Вони прожили під одним дахом майже півроку.

Advertisements

Мама з нареченою не ладили один з одним, і в підсумку брат з дружиною переїхали до батьків дружини. Але і там довго не залишилися: тепер уже брат не ладнав з тещею. Тоді мій брат знайшов вихід. Він згадав, що у мене є однушка і вирішив, що я повинна дозволити йому жити там з дружиною. Моя мама підтримала ідею брата. Вона говорила, що я повинна допомогти, адже він мій рідний брат. Я відмовила. Через кілька тижнів мені подзвонила мама і холодним тоном повідомила, що брат з дружиною розлу чилися. Тепер мій брат і моя мати не спілкуються зі мною. Вони змушують мене відчувати себе ви нуватою. А насправді, мій брат і його дружина — безмозкі люди, які не думали про завтрашній день.

Advertisements