Коли син привів дівчину познайомити з сім’єю, та навіть за столом не стримала свій отруйний характер. Те, що вона накоїла ні в які рамки не влізе.

Літня пара Петра і Ольги не потребувала ні в чому. У них було достатньо коштів — автосервіс, мережа м’ясних магазинів по всьому місту. А найголовнішим досягненням свого життя вони вважали свого сина Романа. Роману завжди діставалося все найкраще: одяг, дорогі подарунки: в дитинстві-кращий велосипед, на свято повноліття — дорога машина. Ольга, як турботлива мати, завжди замислювалася про те, щоб син зробив гідний вибір. А син на одній з місцевих тусовок закохався в незнайомку, і це була любов з першого погляду. Дівчина, в свою чергу, виявилася досить обачною, відповівши взаємністю лише тоді, коли переконалася, що хлопець досить багатий для її любові. Через деякий час Роман вирішив познайомити дівчину зі своєю сім’єю. Під час сімейної вечері розмова зав’язалася про м’ясо. Далі все зайшло так далеко, що на першій же зустрічі стало ясно: дівчина з характером. Настільки, що при всіх попросила свого коханого відлучитися на особисту розмову. Через деякий час Ірина почала жити з Романом. З домашніми справами у неї був повний розлад.

Вона прекрасно встигала лише одне-стежити за своїм зовнішнім виглядом. Іра із задоволенням ходила в спортзал, на спа-процедури і в салони краси. Зустрічі з подругами також були невід’ємною частиною її дня. Трудяга Ольга витримати такого не була в змозі. Одного разу жінка запитала Ірину про те, чи працювала вона коли-небудь в житті. Дівчина без збентеження відповіла, що у неї прекрасно виходило співпрацювати із «фахівцями», які розводили багатеньких чоловіків в ресторанах, і, таким чином, заробляла великі гроші. Ольга, звичайно ж, була, м’яко кажучи, не в захваті від своєї невістки. Та й відмовлялася приймати її в такій ролі. На розпитування про дівчину вона відповідала так: «Вона мені не невістка. Скоро я з нею розправлюся»» Мати почала впливати на сина, той став все менше забезпечувати партнерку. У підсумку, Ірочка відмовилася жити з хлопцем, який не давав їй достатньо грошей. Ольга була дуже рада такому повороту подій. Незабаром вона знайшла нову партію для свого сина. Дівчину звали Аріна, вона була розумною і красивою працівницею магазину.

Advertisements

Але, як то кажуть, зовнішність оманлива. Пара почала жити спільно, і незабаром стало ясно, яка Аріна насправді розважлива. Вона прекрасно розуміла, що, вийшовши заміж за хлопця з багатенької сім’ї, вона заживе приспівуючи. Дівчина робила все, щоб швидше прилаштуватися у них і вийти заміж. Роману насправді було байдуже. У відповідь на пропозицію дівчини узаконити стосунки хлопець висловився в обличчя: «у тебе навіть вищої освіти немає». Аріна зробила висновки, постаралася заповнити цю прогалину, поступивши заочно, і незабаром просто зникла з життя Романа. Ользі було все одно. Через деякий час Роман знову знайшов собі дівчину. Її звали Інна, вона була в розлу ченні і у неї були діти. Здавалося б, невдала доля повинна була стати перешкодою сімейному щастю з Романом. Насправді вона настільки сподобалася Роману і матері, що навіть діти стали вважати їх рідними. Він став батьком, а Ольга — бабусею. Ірина як і раніше знайомиться з багатенькими хлопцями. Різниця в одному-тепер у неї є дитина від одного з них. У Аріни є хлопець, за якого вона збирається вийти заміж і незабаром наро дить малюка. Вона вдячна Роману за те, що одного разу він назвав її дівчиною без вищої освіти. Отримавши вищу освіту, вона домоглася багато чого. Ну а Ольга, мати Романа, знайшла справжнє щастя в своїх онуках.

Advertisements