Донька весь час просила не ходити на батьківські збори, коли я дізналася про причину, мало не розnлакалася від болю.

Мені було 42 роки, коли я заваrітніла. Була у захваті, Всевишній почув мої молитви. Я мріяла про дитину. До цього моменту мої ваrітності закінчувалися невдало. Я змірялася з думкою, що мені не судилося стати матір’ю. Моє дитинство не було радісним. Я народилася у селі, у великій родині. У мене не було іграшок, я не носила гарні сукні. З мамою гуляла не містом, а полем. Змалку мріяла стати педіатром. Мама була проти, бо інститут у столиці, а вона боялася відпустити мене одну. Я добре навчалася у школі. Після закінчення я склала вступні іспити і вступила до медичного інституту.

Закінчила з червоним дипломом і влаштувалася як педіатр у місцевій ліkарні. На прикметі були шанувальники, але мене цікавило підвищення кваліфікації. Незабаром я зустріла хлопця, і ми одружилися. Мій чоловік мріяв про дитину, але в нас нічого не виходило. Він пішов від мене. Я з головою поринула у роботу. Через два роки я обійняла посаду завідувачєй відділення. І ось моя мрія збулася. Я ваrітна. Раніше пішла в деkрет. Батько дитини був далеко, і я не збиралася повідомляти йому про ваrітність.

Advertisements

Він не прийме дитину, має сім’ю. Моя дочка з’явилася першого дня весни. Вона була дуже примхливою. Не хотіла відвідувати дитячий садок. Тому що соромилася мене. Говорила, що в інших молоді мами, а в неї стара. У школі вона просила мене не ходити на збори. Якось її подруга втратила маму. Донька усвідомила, що одного дня і її мами може не стати. Тоді вона зрозуміла, як любить мене. Підійшла, обійняла і сказала, що я найдорожчий чоловік у її житті. Я так чекала цього монета … З цієї секунди вона оточила мене любов’ю та турботою.

Advertisements